El violiniste Sergey Ostrovsky inaugura el I Festival de Música de Cambra de Cullera

0
142

Sergey Ostrovsky

El violinista Sergey Ostrovsky serà l’encarregat, demà dissabte, d’inaugurar el I Festival de Música de Cambra de Cullera. Junt amb l’orquestra del Festival interpretarà Les Quatre Estacions de Vivaldi i Les Quatre Estacions porteñas d’Astor Piazzola. Ostrovsky ha tocat amb les principals orquestres de tot el món i és guanyador de diferents premis a la seua carrera, entre ells el reconegut Grand Prix del International Chamber Music Competition de Melbourne.

Cullera ja calfa motors per a l’inici del que serà el I Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera. Un certamen nou però que compta amb un programa de gran nivell donat els artistes que hi participaran. L’encarregat d’inaugurar el Festival serà Sergey Ostrovsky, violinista israelià que va començar a tocar el violí als 6 anys i que ha aconseguit en la seua trajectòria professional grans èxits com a solista i com a part de les principals orquestres del món.

A Cullera, Ostrovsky estarà acompanyat per l’Orquestra del Festival, formada per quatre violins, dues violes, dos violoncels, dos contrabaixos i un clavecí. La companyia idònia per oferir al públic assistent un intens programa que preveu la interpretació de Les Quatre Estacions de Vivaldi i Les Quatre Estacions porteñas d’Astor Piazzolla.

El concert començarà a les 21 hores en el recentment restaurat Auditori Municipal de Cullera. Les entrades anticipades es poden comprar a la web http://www.festivalcamaracullera.com i a la taquilla abans del concert.
El Festival continuarà el diumenge, a les 21 hores, amb l’actuació de Diablito Tango + Nesrine, el concert tindrà lloc al pati del Castell de Cullera, entorn que aportarà encara més encant a la música d’aquests tres músics que centren la seua música en el món del tango, però amb la influència de les noves músiques i les noves generacions.

El Festival es reprendrà el dijous 20 amb l’actuació del quartet Aviv Quartet, el divendres 21 prendrà el relleu Trio Pleiades, el dissabte 22 es celebrarà un homenatge al Mestre Joaquín Rodrigo i el diumenge 21, per a la clausura, s’espera l’actuació de Gidon Kremer, considerat llegenda viva de la música clàssica.

El Festival és benèfic, tots els artistes actuen de manera altruista ja que els beneficis es destinaran a la Fundació Amigó, entitat sense ànim de lucre dedicada al treball amb xiquets i joves en risc d’exclusió social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here