Paralitzen a l’Alcúdia el desnonament d’una família amb quatre fills

0
367

La Plataforma de persones Afectades per les Hipoteques (PAH)  ha aconseguit paralitzar un desnonamen tmés, el de la família Kadfi-Belamchich de L’Alcúdia, que el Jutjat havia comunicat per a les 13,00 h. del dia d’avui.

El banc CAM pretenia portar a terme la possessió de l’habitatge i el desallotjament de la família, de Bentayeb i Badia, i els seus quatre fills en edat escolar: Fathia (18 anys), Btissan (14), Islam (9) i la menuda de 5 anysMalak.

La comissió judicial no s’hapresentat i, per tant, queda de moment paralitzat el procediment. Aquest era l’objectiu de la nostra actuació. Amb això s’h aaconsegui tmés temps de permanència de la família, de negociació amb la CAM i d’organització per a la defensa i consecució en l’Alcúdia de la dació en pagament, la condonació del deute i el lloguer social per a aquesta família.

La Plataforma de persones Afectades per les Hipoteques agraeix la presència de les persones activistes de la PAH i del 15 M, de les veïnes i veïns de l’ Alcúdia–que amb la seua presència han donat una mostra de valenta solidaritat i suport necessari a la concentració– així com als mitjans de comunicació compromeso samb el dret a l’habitatge de totes les persones.

Finalment, la PAH emplacem a les organitzacionspolítiques, sindicals, educatives, culturals i associatives, aixícom a totes les veïnes i veïns de L’Alcúdia a estar atents i defensar el dret a l’habitatge de totes les persones i, en concret, de la família KadfiBelamchich en el futur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here