Aranda deixa el testic de Compromís a Gimeno en l’Ajuntament d’Alzira (Video ATV)

2
459
Aranda i Gimeno

Carles Aranda, s’acomiadarà de la corporació municipal d’Alzira en la pròxima sessió plenària, passant-li el testic al candidat per La República, Paco Gimeno.

D’esta forma complirà l’acord al que arribaren els components de la Coalició Compromís per Alzira, fruït del pacte entre les formacions del Bloc, Esquerra, La República i els Verds.

Aranda compliria 9 anys com a regidor en desembre després de sustituir a Tomás Pérez, aleshores únic regidor del Bloc, a les acaballes de l’any 2003.

Per al portaveu municipal de la coalició «ha sigut una experiència molt positiva per a tota la vida», tot i que reconèixe que ha passat al consistori «moments millors que altres». A més ha resaltat que la decissió «ha estat consensuada i planificada» amb les distintes forces politiques que constituiren Compromís per Alzira.

Respecte a la considerable pujada de representativitat de la seua formació en els darrers nou anys, Aranda ho ha justificat en que han intervingut «múltiples factors» com «la fòrmula Compromís i altres moltes coses més».

Hui en roda de premsa ha dit que continuarà en política «aportant la meua experiència al partit tot i que en un segon pla».

Per la seua part el seus sustitut, Paco Gimeno considera «un repte» ocupar l’escò d’Aranda i respecte a la coalició «la idea és seguir sumant esforços i seguir intentant ser la veu d’aquells que pateixen alguna agressió en els seus drets».

Aquest Professor d’Història en un institut d’Ontinyent, serà l’encarregat de dur endavant les relacions socials i sindicals de Compromís.

POLSA EN LA FOTOGRAFIA PER A VORE EL VIDEO ALZIRA TÉ VEU


2 Comentarios

  1. Carles Aranda un exemple de gent honrada i compromesa en la seua ciutat. Felicitats en la decisió, heu reforçat el sentit del vot de molts alzirenys i alzirenyes. Compromís, sou el futur del nostre poble i Paco un regidor com cal, preparat Elena que aço va de bo.

  2. Ayyyyyy Carles que has hecho, nos has defraudado a los que te votamos!
    Si en algo tiene razón diesel es con la que nos espera ahora en los plenos con los numeritos que montara el tal Paco!
    Menos mal que ahora se graban en video las actas!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here