S’obri a Alzira una acadèmia d’Art & Dansa dotada amb modernes instal.lacions (Video ATV)

1
586

Maribel, Tomás i Frank

Art & Dansa és un lloc d’encontre, una nova acadèmia que ha obert  esta setmana, a Alzira,  les seues portes a qui l’interese  l’aprenentatge, el ball, i la diversió "per desconectar" dels problemes diaris, segons els seus promotors, Tomás i Maribel.

Els alumnes trobaran al carrer Jaime d’Olid, en  500 m2 de superfície, unes instal.lacions molt modernes, amb quatre sales multifuncionals, un pati de relax i cafeteria entre d’altres.

Allí es pot aprendre des de idiomes i repas d’ESO, Batxiller i Universitat, fins guitarra, funky, ballet, bollywood, step, pilates, body-training, aerosalsa així com dansa oriental i clàsica, gràcies a uns professors molt especialitzats.

Totes les necessitats de la gent

Maribel, defineix Art & Dansa com "un lloc d’encontre per a mares, pares i xiquets-es on poder desenvolupar les més diverses activitats en un ambient familiar". Al seu costat, Tomás assegura que pràcticament no hi han límits d’edats; "tenim molta varietat per atendre totes les necessitats de la gent". Este jove emprenedor alzireny vol que "els amics d’ Art & Dansa desconecten dels seus probles, es divertisquen, aprenguen i s’ho passen bé".

I per aconseguir-ho conten amb la col.laboració de dos excel.lents pr

Noelia i Frank

ofessionals de la coreografia i l’ensenyament; Frank García, Noelia Nogués i Adela Talens.

Frank, que ha estudiat dansa clàssica, ha actuat en EEUU, Bèlgica, Alemanya, Anglaterra, ha fet 15 anys de musicals a Madrid, a més de televisió. I Des de fa 6 anys està impartint el seu magisteri a Alzira i la comarca. La seua habitual parella de ball, Noelia, és professora de dança espanyola i de flamenco, a més d’ecapçalar la companyía, Brisa Flamenco. 

Mentre Adela és coreògrafa, professora de dansa clàssica i espanyola, una experiència de molts anys i assegura "estar encantada amb este projecte" i convençuda que "qui vinga s’ho passarà superbé".

Més d’un centenar de persones assistiren el passat divendres a la inauguració  i tots quedaren bocabadats amb les modernes i pràctique instal.lacions d’esta acadèmia de l’art.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU:

1 Comentario

  1. hola grasies per les fantastiques fotos ,pero el video magradaria que mel pasares y si vos pareis be ficar un acces directe a la vostra pagina pero no se com es fa.
    un abras.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here