El Consell no canvia Sant Josep en 2013 però encara proposa traslladar la cremà a dilluns

0
312

La festivitat de Sant Josep es mantindrà en dimarts en 2013, el dia que correspon segons el calendari laboral, si bé el Consell seguirà treballant per a aconseguir un consens amb els sectors implicats respecte a la proposta de traslladar esta festa a dilluns, una cosa que considera que és positiva.

Així ho ha anunciat el conseller de Governació, Serafín Castellano, en una roda de premsa prèvia a una reunió amb la comissaria del 30 aniversari de l’Estatut d’Autonomia, Remedios Sánchez, per a abordar qüestions referents a esta commemoració.

Castellano ha explicat que el Govern valencià ha adoptat esta decisió perquè ha d’aprovar el calendari laboral abans del 30 de setembre i ha tingut «sensibilitat» amb el sector faller, que ja havia realitzat contractacions per al pròxim any.

Tot i això demà dijous es farà l’anunciada reunió de totes les juntes locals falleres de la Comunitat on es donarà compte de l’opinió dels fallers respecte al trasllat de Sant Josep al tercer dilluns de març propost pel Consell.

Si la festa la pague jo, me la guise jo

En el cas d’Alzira no hi han dubtes, tan sols 4 comissions d’un total de 35 recolzen el trasllat. «No estem pel canvi per raons sentimentals» ha manifestat hui el president de la JLF, Vicent Muñoz a Riberaexpress.

Segons Muñoz el que pensen els fallers és «si la festa la pague jo, me la guise jo» i afegix «altra cosa seria que hi hagueren compensacions econòmiques».

Cremà falla Camí Nou 2012

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here