El torneig de frontenis «Festes Benifaió» es consolida com un referent comarcal

0
291

El club Frontenis Benifaió, organitzador del torneig, va aconseguir en esta edició del 2012 el campionat.

El Club de Frontenis de Benifaió, patrocinat per Roquette Laisa, va organitzar durant els mesos de juliol i agost el tradicional torneig de festes que ha arribat ja a la seua 18 edició, una majoria d’edat que atorga a este esdeveniment esportiu el ser ja un referent a nivell comarcal durant l’estiu.

Els jugadors José María Domingo i Baltasar Arribas, del Club de Frontenis de Benifaió, van véncer per un sol punt de diferència, en una emocionant final a la parella formada per Manuel Matoses i José Muñoz del Club Poliesportiu Sueca.

Des del club agraïxen el patrocini del torneig «tant a l’empresa Roquette Benifaió com a diversos comerços locals sense oblidar el suport de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Benifaió».

Participants en el torneig

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here