El PSPV de la Ribera Alta dona suport a la marxa a Madrid contra les retallades

0
395

Fernando Pascual

El secretari d’Organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, manifesta el suport dels socialistes de la Ribera Alta a la mobilització convocada pels sindicats per al 15 de setembre a Madrid, contra les retallades del Govern de Rajoy. Pascual reitera el rebuig absolut dels socialistes a aquestes mesures, perquè suposen un atac frontal contra els més febles, els pensionistes, els aturats, els empleats públics i les famílies.

El responsable socialista manifesta que la comissió executiva comarcal se suma a la GRAN MARXA A MADRID amb la participació de totes les agrupacions de la comarca. I també informa els que vulguin participar en aquesta protesta el dissabte 15 de setembre han acostar a l’agrupació socialista del seu municipi per viatjar a Madrid.

Segons Pascual, cal que Rajoy, escolti la veu dels ciutadans perquè no podem estar callats. Hem protestar contra les retallades socials i laborals aprovats pel Govern i en defensa dels serveis públics i de l’Estat de benestar.

Els socialistes de la Ribera Alta consideren que la protesta del 15 a Madrid es tracta d’una nova acció en defensa del present i del futur de tots / es i en contra de les mesures que volen arruïnar el país, que ens afecten a tots. La situació econòmica i social al nostre país empitjora per moments. I el Govern de Rajoy el porta al límit, fins enfonsar-nos encara més en la recessió i acabar amb l’Estat social i els drets laborals que havíem construït en els últims anys.

Pascual afirma que Espanya necessita un Govern bo i no un banc dolent, així mateix ha ressaltat que els socialistes de la Ribera Alta seran molt crítics contra la demolició de l’Estat del Benestar i la gestió del PP a la nostra comarca ja que som els que més atur tenim de tota la província.

El dirigent socialista afirma que Mariano Rajoy, amb la manifesta incapacitat del Partit Popular per gestionar l’economia i amb la incapacitat per aconseguir canviar l’agenda política de la Unió Europea, que és per on hem de trobar una solució a mitjà i llarg termini a la crisi econòmica espanyola estan enviat als espanyols a la recessió i l’atur.

Pascual manifesta que el Partit Popular va guanyar les eleccions amb un programa i governa amb un altre. El Govern de Rajoy governa, per tant, en descarat frau democràtic i la seva legitimitat comença a esquerdar. Ningú pot governar impunement contra els interessos de la immensa majoria de la societat, perquè això és un engany i una gran mentida.

Pascual considera que un cop més el Partit Popular obliga els socialistes a exercir una crítica rotunda, que s’incrementarà progressivament. Estarem amb els sindicats, amb els agents socials, amb els ciutadans al carrer, en la gran marxa que han convocat a Madrid. Anem per defensar el futur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here