Arranca la Setmana Taurina de Sueca amb 4.000 persones i a l’espera de «Ratoncito»

0
355
Les festeres a la plaça

El regidor de Festes, Dimas Vázquez; la regidora de Protocol, Josefa Juan; la Festera Major de Sueca, Rebeca Rubio, i la seua cort d’honor, van ser els encarregats ahir d’inaugurar la I Setmana Taurina de Sueca que, fins a diumenge que ve i en la plaça portàtil instal·lada en l’avinguda del Mestre Serrano, oferirà els aficionats una sèrie d’espectacles gratuïts i de pagament. “L’assistència de públic a la plaça, entre 4.000 i 5.000 persones, demostra l’èxit d’esta I Setmana Taurina de Sueca. Molta gent es va dirigir a mi per a comentar-me que per fi havien pogut acudir a vore estos espectacles amb la família, fills, néts,,, al desenvolupar-se en una plaça tancada. Tot es va desenvolupar dins de la normalitat”, ha assenyalat Vázquez.

Els espectacles gratuïts s’oferiran tots els dies de la setmana fins al divendres, a partir de les 19.30 hores, i consistiran en la solta de vaquetes i jònecs. El dissabte, a les 19.30 hores, també gratuït, es realitzarà el Gran Prix Faller, amb regals i sorpreses per als participants.

Els espectacles de pagament tindran lloc de dilluns a dijous, a les 23.30 hores; i divendres i dissabte, a les 24 hores. Per a hui dimarts, està prevista la solta de 2 vaquetes i una gran desencaixonada de cinc bous i un més embolat. El dimecres, se celebrarà el II Concurs Provincial de Ramaderies, en el qual participaran la ramaderia “Gregorio de Jesús”, de Sueca; “La Romaneta”, d’Alacant; i “Hermanos Miró”, de Cabanes.

El dijous, tindrà lloc el II Concurs Nacional d’Emboladors “Ciutat de Sueca”. El divendres, a les 24 hores, se celebrarà el I Concurs Nacional de Retalladors Trofeu Mare de Déu de Sales, i el dissabte, a les 24 hores també, especial Fi de Festes amb les millors vaquetes de Gregorio de Jesús i l’actuació estel·lar dels bous “Pensativo” i “Ratón”, qui li donarà l’alternativa a “Ratoncito”.

El diumenge, a partir de les 11 hores, se celebrarà una matinal taurina amb una correguda benèfica en favor de Cáritas i l’Associació Contra el Càncer. L’entrada tindrà un preu de 2 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here