Pirat’s Sound Sistema i Aspencat estaran este diviendres en el Concert per la Llengua de Carcaixent

0
380

El Consell de la Joventut de Carcaixent ha preparat una nova edició de la seua activitat “estrella”, el Concert per la Llengua. Serà el divendres, 7 de setembre, a les 22.30 hores, a la zona esportiva de la FEVE de Carcaixent. L’entrada serà pel pàrquing de l’Estació a un preu de 3 euros.

En esta edició contem amb la participació de quatre grups del panorama actual valencià. Es tracta dels següents:

Pirat’s Sound Sistema: és un grup de música català de Sants (Barcelona), nascut el 2002 com la primera sound sistema en català derivada de la tradició jamaicana de finals dels anys 60 i que el hip hop utilitzà anys després. Amb el suport de dos plats, una taula de mesclar, bones bases de dancehall (ritmes evolucionats del reggae) o reggae roots, un selector (o DJ en la cultura del hip hop) i dos cantants (o MCs en la cultura del hip hop).

Podeu trobar més informació de Pirat’s Sound Sistema a l’adreça web:

http://www.myspace.com/piratssoundsistema

Aspencat: es un grup musical de Xaló. El seu estil es basa en l’ska, el reggae i el drum and bass. Naix l’any 2005 amb components de diferents pobles de la comarca de la Marina Alta. L’eclosió de la banda va tindre lloc en torn als anys 2005 i 2007 quan tocaren a festivals com Arrels, l’Aplec dels Ports o la Gira d’Escola Valenciana i moltes nits acompanyant grups valencians com Obrint Pas, Sva-ters, La Gossa Sorda o Skalissai.

Podeu trobar més informació d’Aspencat a les adreces web: http://www.aspencat.org/ i http://www.myspace.com/aspencatband

Kaoba: és un grup de música d’Ontinyent. El seu estil es una mescla d’ska, reggae, rumba i rock en valencià. El grup està format per Delia Celada a la trompeta i veu, Óscar Martí al trombó, Carlos Matarredona a la dolçaina, Jordi Silvestre a la veu, Ferran Gisbert a la guitarra, Tono Villalba al baix, Jordi Sempere a la bateria, Héctor Reig a les percussions i 2a guitarra i Víctor Gil a les percussions.Podeu trobar més informació de Kaoba a l’adreça web: http://www.myspace.com/kaobaska

Offkorse: el grup té els seus inicis a l’octubre del 2008 a la ciutat d’Alzira. Actualment el grup compta amb un sol guitarra i està produint la que serà la seva primera maqueta, on tracten temes amb el punt de vista de la crítica social. Entre les seues influències destaquen: La Gossa Sorda, Obrint Pas, Boikot, Ska-P, Extremoduro, Marea, Platero y Tú, AC/DC, Reincidentes, La Polla Records, Barricada, La Fuga, Rosendo, etc.

Podeu trobar més informació de la banda Offkorse a les adreces web: http://blog.offkorse.es/ i http://www.myspace.com/offkorsegrup.

El Concert per la Llengua, abans denominat Concert per la Pau, ha aconseguit fer-se un lloc destacat en l’activitat del Consell de la Joventut de Carcaixent, per l’èxit de públic aconseguit en les darreres edicions. Anteriorment hi han actuat grups de música en valència com la Gossa Sorda, Orxata Sound System Desgavell, Arrap, Voltor, Inòpia, Un entre tants, etc., i grups de Carcaixent com Asincopats, En Komplot i Evadne.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here