Les vacances tot l’any del PP de Cullera /Opinió: PSPV Cullera

0
296
Jordi Mayor

El començament del nou curs polític, a banda d’estar marcat per la dura pujada de l’IVA impulsada pel govern de Mariano Rajoy o l’increment alarmant una vegada més de la desocupació i les retallades socials que cada vegada es noten més a la nostra vida quotidiana, ens deixa una realitat local més que evident i que a hores d’ara ja ningú nega: el nostre equip de govern municipal està finiquitat. Ni està, ni ja se l’espera.

Després d’un estiu conflictiu, amb el problema de la venda il·legal al passeig marítim que ha danyat la imatge turística de Cullera, amb una desocupació que malgrat estar en temporada alta ha tornat a pujar batint rècords històrics i amb una campanya turística qualificada pel sector com a desastrosa, tots ens preguntem què ha fet  i què fa el govern local de Cullera per a solucionar eixos problemes?

La resposta és evident: RES. Una vegada més, els onze regidors del PP no fan absolutament res, donant l’esquena als ciutadans que pitjor ho estan passant i als xicotets comerciants i autònoms que veuen com els seus negocis s’enfonsen, en part per la crisi, en part per la ineficàcia del govern local.

La innacció del govern del senyor Sanjuán ha sigut la tònica dominant mentre les vendes dels nostres comerços s’han desplomat, la venda ambulant il·legal –que ha deixat palés una vegada més altre drama ocult a la nostra ciutat com és el de la immigració i les màfies que la controlen- ha campat impunement pel passeig marítim, al mateix temps que s’han reduït els servicis de neteja, Policia Local i tants altres de caràcter bàsic. Una muntanya de problemes i el seyor Sanjuán sense donar la cara. Sembla que el govern de Cullera estiga de vacances tot l’any, això sí, pagades –i ben pagades!- pels veïns i veïnes del municipi.

Eixe descans i despreocupació constants deu ser el que els impedix als nostres governants locals des de l’any 2009 confeccionar un pressupost municipal. El pressupost ha de ser la ferramenta bàsica de treball de tot govern responsable, on es reflexen quines son les polítiques i el projecte de ciutat que es vol aconseguir. Com que el PP de Sanjuán no té res d’això, llavors no hi ha pressupost. I el que és pitjor, totes les doloroses retallades que s’estan aplicant i estem patint, no van a servir de res si no es confecciona un pressupost realista que d’una vegada per totes reflectisca la nova realitat económica del municipi.

Des del Grup Municipal Socialista de Cullera no anem a permetre més la pasivitat del govern de Sanjuán, i a banda de seguir denunciant diàriament eixa incapacitat i desinterés pel nostre consistori, continuarem oferint alternatives i propostes serioses relacionades amb tots els temes que realmente importen a la gent.

En el curs que comencem anem a seguir posant especial émfasi en la situació econòmica i en la posada en marxa de polítiques de creació d’ocupació i creixement econòmic per a fer front a la delicada situació que travessen nombroses families del nostre poble. Es per això que tornarem a presentar un pla d’ocupació com férem al 2009 i esperem que esta vegada, ja que el PP no es capaç d’elaborar-ne un, sí que siga capaç de recolzar el nostre que, per responsabilitat amb els ciutadans de Cullera, ha de posar-se en marxa.

Crup Socialiste PSPV Cullera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here