Bloc Compromís lamenta l’abandó de la web municipal de Carcaixent

5
2253
Paco Salom

Bloc-Compromís de Carcaixent lamenta el poc ús que fa l’ajuntament de Carcaixent de la web municipal en particular, i de les noves tecnologies en general, condemnant l’administració local a continuar usant mètodes del segle passat per relacionar-se amb la ciutadania.

“Qualsevol persona que entre a la web municipal pot comprovar que només s’actualitza amb allò a què obliga estrictament la llei –ofertes laborals i contractacions- . La darrera notícia que hi ha penjada és de finals de juny, de manera que no hi ha cap referència a un problema que ha alarmat bastant la ciutadania, com és el de la qualitat de l’aigua potable”, afirma Paco Salom, portaveu del Bloc.

“Hem comentat diverses vegades aquest tema amb alguns dels regidors de l’equip de govern que s’excusen en el fet que la treballadora que s’encarregava de l’àrea de comunicació (notes de premsa, manteniment de la web, revista municipal…) ja no hi és. Tot i això, ens resulta poc creïble que hagen sigut incapaços de trobar d’entre tota la plantilla municipal cap treballador que puga penjar a la web, per exemple, els bans municipals.”

“A més, els problemes amb l’administració electrònica continuen sense solventar-se, de manera que no s’està rendibilitzant la inversió feta, i el que és pitjor, continua obligant-se els ciutadans a acudir personalment al registre general, en horari laboral, per presentar qualsevol tipus d’instància o escrit, tal i com es feia al segle XIX”, continua Paco Salom.

Des de Bloc-Compromís afirmen que, tal i com ja van fer l’any passat, demanaran novament en el ple que l’Ajuntament de Carcaixent es pose al dia amb les noves tecnologies i obriga perfils oficial a les xarxes socials més utilitzades (facebook, twitter…).

“Totes les administracions tenen una certa presència a la xarxa, la qual cosa millora la seua relació amb la ciutadania i pot ser molt útil en casos d’emergència, com ara inundacions, el risc de les quals augmenta ara que arriba la tardor. L’any passat presentàrem diverses peticions en aquest sentit i tot que se’ns va dir per part de l’equip de govern que compartien la conveniència d’aquestes actuacions, continuem igual que en aquell moment, i la prova la tenim en l’absència d’informació sobre l’estat de l’aigua potable i l’evolució de les actuacions per tornar a la normalitat”.

5 Comentarios

 1. Xe, per estalviar: poseu- li un esmárfon a Juanito i que actualitze la web del M.I.A. desde la barra del Trinquet .
  Ala, problema arreglat , i a coste cero, que ho subenciona el poble , que ja li paguem ben pagà la nómina de 3000 euros a Juanito !!

 2. Doncs no es que eixira molt rentable tot el montatge:

  Contrato de Suministro e instalación de equipos y sistemas informáticos como mejora de la infraestructura del Sistema de Información del Ayuntamiento de Carcaixent, a la empresa Ainfor S.L., por el precio de 122.062, 16- , I.V.A. incluido

   • Tens rao opinador, es esta?

    adjudicación provisional de fecha 14 de abril de 2010 del contrato de Suministro del HW para la sede electrónica y mejora de la infraestructura y disponibilidad de los servidores de gestión municipal del Ayuntamiento
    de Carcaixent, a la empresa Ainfor S.L., por el precio de 179.336 – €,

    Suma y sigue

 3. CUMPLIMIENTO PROGRAMA ELECTORAL 2003/2007

  -Construcción de unas nuevas oficinas del SERVEF de Carcaixent (317.660 €. 100% Conselleria).
  -Nuevo depósito de agua en la Colonia Santa Marina.
  -Compra de 10.369 m2 de terrenos de Renfe, para dotaciones y equipamiento público (438.739 €. 100% Ayuntamiento).
  -Total apoyo a los damnificados por la rotura de la presa de Tous en sus reivindicaciones.
  -Aprobación de 2 presupuestos municipales sin necesidad de recurrir a crédito (2003-2004).

  PATRIMONIO HISTÓRICO
  -Rehabilitación del edificio histórico del Centro Social “José María Morante”.
  -Protección de la balsa, jardín y manantial del monasterio de La Barraca de Aguas Vivas, que se rehabilitarán cuando finalicen las obras de urbanización de este sector.
  -Rehabilitación de la campana y reloj de la Parroquia de San Bertomeu de Cogullada.
  -Reparación de pinturas murales, protección de pavimentos cerámicos y fisuras en el Palau de La Marquesa.
  -Restauración del Palau de la Marquesa. Planta primera y balcones (40.000 €. 100% Diputación).
  -Restauración del Palau de la Marquesa. Planta baja, entrada principal (12.000 €. 100% Diputación).
  -Compra de mobiliario de época para Palau de la Marquesa. Adquisición de la escalera original del Marqués de la Calzada (6.000 €. 100% Ayuntamiento).
  -Ejecución de réplicas de los murales pictóricos originales de la Ermita de Sant Roc.
  -Recuperación de parte de la biblioteca personal de Julià Ribera, robada en los años 80 y posteriormente aparecida en un vertedero de Cárcer.
  -Protección de los antiguos restos de Ternils, descubiertos por las obras de la depuradora.
  -Restauración del retablo de San Antonio Abad (13.900 €. 100% Diputación).
  -Reparación de cubiertas en el Magatzem de Ribera (24.000 €. 100 % Ayuntamiento.).
  -Adquisición del edificio catalogado de la calle Santa Ana, sede de la Universidad.
  -Finalización de la primera fase de las obras de adecuación del Museo de l’Hort de Carreres. Recogida de materiales procedentes de coleccionistas locales.
  Mañana mas y mejor, hasta terminar la historia de 13 años de PP

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here