Sueca viu intensament les seues festes

0
307
Inauguració de la fira

Divendres passat, amb el I Concurs de Xarangues “Ciutat de Sueca”, la inauguració de la fira i la primera de les dos actuacions programades de la Nit Suecana, Sueca va donar per iniciades oficialment les seues Festes Majors. L’alcalde, Salvador Campillo; membres del govern local i de la resta de la corporació municipal; la festera major, Rebeca Rubio, i la seua cort d’honor, van realitzar la tradicional desfilada fins al recinte firal on van presenciar un castell de focs d’artifici disparat per la pirotècnia Ricardo Caballer.

El dissabte es va poder disfrutar del Concert en honor al Crist de l’Hospitalet, a càrrec de la Societat Ateneu Musical i, a la nit, es va celebrar una torradeta nocturna i la disparada de XII Piromusical, a càrrec de la Pirotècnia Ricardo Caballer. Com ve sent habitual, Caballer va oferir un autèntic espectacle de pólvora i música que, en esta ocasió, va homenatjar l’artista Whitney Houston i que un any més va ser un èxit de públic.

Ahir diumenge, Sueca va celebrar la festivitat del Crist de l’Hospitalet amb una processó en el seu honor. Ja a la nit, es va celebrar la Nit de Rock, amb les actuacions de Metall Mareny i Alikata Rock, i la Nit de Màgia, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví.

Fins al pròxim dia 9, en que Sueca celebrarà la Festa de l’Arròs, el municipi disfrutarà d’una gran varietat d’actes per a tots els públics. Per a hui dilluns, s’ha organitzat una vesprada dedicada especialment als més xicotets amb l’espectacle La Granja, a partir de les 18 hores, en el Passeig de l’Estació. A les 20 hores, els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre oferiran la mostra de fi de curs titulada Lladres, i a les 21 hores, exhibició de patinatge en l’avinguda del Mestre Serrano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here