La Banda Simfònica d’Algemesí estrena l’obra “Muixerangues al cel” este dijous

0
1745

La Banda d'Algemesí al Certamen de Dosbarrios

Després d’un estiu ple d’activitat musical amb actuacions en els festivals de bandes a Silla i Alcàntera de Xúquer i la participació el passat 28 de juliol al Certamen Internacional de Bandes de Música “Villa de Dosbarrios” a Toledo, la Banda Simfònica d’Algemesí està preparant els propers concerts tradicionals dintre les festes patronals i de la Setmana de Bous de la localitat.

El primer serà la nit del 6 de setembre a les 23,15 hores a la Plaça Major on els assistents podran gaudir de composicions musicals com “A festival prelude”, “Los Miserables”, “La Rodana”, “La Revoltosa”, “La Torre del Oro” i la estrena de l’obra “Muixerangues al cel” rapsòdia per a banda simfònica i dolçaina inspirada en els balls de la processó de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí del compositor i director d’Albaida Juan Carlos Sempere Bomboí. En aquesta obra es comptarà amb la participació de l’escola municipal de dolçaina i de Xavier Richart.

I no para l’activitat musical doncs, per a la vesprada del  20 de setembre la Banda Simfònica dirigida per Alberto Ferrer i Martínez està preparant el tan esperat Concert de Pasdobles Taurins amb un bon ventall de composicions que de segur faran gaudir als aficcionats al Teatre Municipal d’Algemesí a les 19,30 hores.

José Vicente Girbés Gomis

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here