EU-Algemesí demana obrir el pàrking els dies 7 i 8 de setembre de forma gratuïta

0
438
Pàrking del Mercat

El grup municipal d’EU a l’Ajuntament d’Algemesí demanarà en un escrit obrir al públic i de forma gratuïta el pàrking del mercat per previndré l’afluència de visitants a les festes majors del 7 i 8 de setembre, segons Pere Blanco, portaveu de la formació política ‘al coincidir les festes de la Mare de Deu de la Salut en divendres i dissabte i ser el primer any d’haver rebut la declaració de patrimoni de la Humanitat podem trobar-nos en una assistència massiva de persones, que voldran compartir amb els nostres ciutadans la festa.’

Per a Pere Blanco ‘seria una forma de traure una utilitat pública a unes places de garatge i a un negoci que ens ha suposat una despesa ruïnosa de prop de 9 milions d’euros i que de moment es troba totalment inactiu a l’espera que l’empresa el pose en funcionament’.

Cal recordar que Esquerra Unida sempre s’ha mostrat crítica en les formes de decidir aquesta inversió així com en l’adjudicació, en la que l’equip de govern va passar de cobrar per llogar a que pagar a l’empresa cada any uns 220.000 euros, i en aquest aspecte ja hem demanat en diverses ocasions la dimissió de l’alcalde d’Agemesí per la gestió desastrosa del nostre patrimoni.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here