Bloc-Compromís de Carlet organitza una campanya solidària per a la tornada al cole

1
425

El col·lectiu Bloc-Compromís de Carlet ha encetat una campanya solidària de replega de material escolar  per tal d’ajudar les famílies que es troben en dificultats econòmiques de cara a l’inici del nou curs.

Del 3 al 27 de setembre es podrà dur tota classe de material, com llibres de text, estoigs, motxilles, quaderns, llapis, gomes, bolígrafs, colors, compassos, regles i tota mena de material escolar utilitzat  o nou a la seu local de Compromís (Av del Sud, 1) per a procedir a la seua classificació per al posterior repartiment a través d’ONGs locals.

La portaveu de Bloc-Compromís a Carlet Maria Josep Ortega ha declarat que “serà un curs enormement difícil per a moltes famílies del nostre poble i entre tots hem de fer que la societat no done l’esquena als més desafavorits”.

Segons Ortega, “l’increment de l’IVA del material escolar del 8 al 21%, l’augment de les persones aturades, la denegació d’ajudes per a les famílies que teneu deutes amb l’Ajuntament, el fet que la Generalitat encara no haja abonat als alumnes  bona part de les beques del curs passat, com ara les de llibres de text per a secundària, etc., van a fer extremadament complicat el curs per a molts carletins, i no podem consentir que puga haver xiquets o xiquetes exclosos d’una educació amb totes les garanties; per això és important la conscienciació a través de campanyes com la que estem iniciant des de Compromís”.

El material escolar s’arreplegarà en horari de 6 a 8 de la vesprada de dilluns a divendres en la seu local de Bloc-Compromís de Carlet.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here