El brasiler William reforça la davantera i el valencià Mateos la defensa de la UD Alzira

0
374

Un davanter carioca, William Domingues da Silva naixcut a l’estat de Río de Janeiro l’any 1987 reforçarà la davantera, mentre José Mateos, de 28 anys, exjugador de l’Ontinyent, Catarroja i Huracán apuntalarà el centre de la defensa de la UD Alzira a partir del pròxim partit que els blaugranes disputaran el dissabte  al Mundial 82 de Catarroja.

William, procedix de la cantera del Flamengo, va debutar com a professional en el Ceilandia, equip d’una ciutat de 2 milions d’habitants del distrit federal de Brasília on era l’ídol.

Al 2010 vingué a Espanya per jugar en l’At. Balerares, la pasada temporada defensà la samarreta del Huracán en Segona B i a partir d’este dilluns serà blugrana.

William es net d’un emigrant ´gallec, té passaport espanyol i es definix com un jugador ràpid amb dribling, que xuta amb les dos cames. Mentre ell diu que la seua forma de jugar es pareguda a la de Robinho, el seu representant, Ivo Quirino manifestà a Riberaexpress que el seu joc és semblant al de l’exdavanter del Deportivo de la Corunya, Bebeto.

D’altra banda, el defensa central José Mateos signarà demá en el club blaugrana per reforçar la defensa. Tots dos han presenciat esta vesprada l’encontre davant l’Eldense desde la tribuna del Suñer Picó.

William en el Suñer Picó
Mateos junt el guardameta Flor

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here