Alzira culmina la neteja dels seus barrancs gràcies a una subvenció de 144.000 euros

1
367

 

VIDEO ALZIRA TÉ VEU:

La última actuació al barranc de Tora Alzira va culminar el divendres la neteja dels seus barrancs gràcies a la subvenció de 144.000 euros procedent del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE). En els treballs de neteja desenvolupats al llarg del mes d’agost han participat 120 treballadors distribuïs en 20 brigades.

L’ajuda estatal ha permés millorar el drentage dels llits dels barrancs, eliminar abocadors incontrolats i millorar els espais mediambientals de major interés. L’Ajuntament d’Alzira ha ficat enguany en marxa la digitalització dels plànols de tots els barrancas i camins rurals existents al terme, fet que "ha permitit coordinar els treballs de neteja i la recollida de les canyes, així com les despulles vegetals amb una major coordinació i eficàcia", segons el regidor de Medi Ambient, Enrique Montalvá.

Des de esta regidoria han mostrat la seua satisfacció "davant l’excel.lent feina realitzada" a més "d’haver donat treball durant el mes d’agost a 120 desocupats". La última actuació feta va ser al barranc de Tora el passat divendres, un imporotant barranc d’Alzira que conta amb una llargària d’uns 4 kilòmetres.

Riberaexpress / Text i fotos

1 Comentario

  1. Pues no se jo quins barrancs hauràn netejat, el «barranc de l’estret» el dia 2 de setembre està sense netejar, i no serà per que no li fa falta. i només li faltava la barrancà que va pasar el passat dijous.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here