El Perelló i El Mareny es manifestaran si Campillo no complix amb el finançament

1
450
Visa de El Perelló

En la sessió plenària de l’Ajuntament de Sueca, del 2 d’Agost es va aprovar la polèmica Moció presentada pels grups Socialista i Populars, amb la finalitat d’acabar amb la problemàtica sobre el finançament de les Entitats Locals Menors de El Perelló i Mareny de Barraquetes i que en el seu primer punt constava la creació d’una comissió de treball en què estarien inclosos tots els grups polítics i les Entitats Menors, abans del dia 15 de Setembre, termini més que raonable.

En data de hui encara no s’ha convocat esta comissió i pareix per alguns comentaris desafortunats, que el senyor Campillo alcalde de Sueca, porta la intenció de no complir una vegada més els acords plenaris.

Tant les Entitats Menors com el grup Popular, s’han dirigit recordant-li per escrit a l’Alcalde de Sueca, perquè complisca la Moció, abans de la seua data de caducitat el 15 de Setembre.

Recordem que el senyor Campillo, va manifestar una i mil vegades, que són les Entitats Menors, els que “NO es volen reunir i que prefereixen anar als contenciosos”.

De no complir-se allò que s’ha acordat una vegada més quedarà en evidència que la paraula del Senyor Campillo és autèntic paper mullat, indigne d’un alcalde qui al seu dia també va manifestar, quan se li advertia de les sentències en contra seu, “que la Justícia se la passa pels ous”.

Davant d’esta falta de talant, d’ètica i democràcia, els Presidents-Alcaldes de El Mareny i de El Perelló, anuncien mobilitzacions que tindran lloc, si abans del 5 de Setembre no són convocats a la dita comissió.

Per a començar tindrà lloc una manifestació amb inici en la C/ Mar – Sequial, per a finalitzar amb una cacerolada en la Plaça de l’Ajuntament. Es mobilitzaran tants autobusos com facen falta.

En la pancarta de capçalera resarà: “CAMPILLO, SOLTA EL MOS I NO SIGUES PILLO».

En un altre sentit els Presidents-Alcaldes de El Perelló i El Mareny, volen agrair a la ciutadania de Sueca, la massiva participació que han tingut recolzant amb la seua firma la permanència de les Entitats Locals Menors i la comprensió que han tingut després del ple ordinari d’Agost, on pareix que han comprés la reivindicació en el finançament on només es pretén que el 75% del que recapta Sueca, en concepte d’impostos de El Perelló i El Mareny siga transferit per a cobrir les necessitats d’estes. El 25 % restant, que es quede en Sueca, en concepte d’altres gastos.

Comunicat Aj. Mareny i El Perelló

1 Comentario

  1. aquest CAMPILLO que es passa la justicia pels OUS és L’ALCALDE de SUECA ? vagi alcalde que tenen els suecans… si hagés de pagar de la seva butxaca un altre gall cantaria ino seria i no seria el DIPUTAT…. JOAN BALDOVI

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here