La Lira de Corbera estrena este divendres l’obra «Castrum al Corbayra» de Miguel Ferrer Granell

0
343

Este divendres 31 a les 23 hores i a la Plaça Major de Crobera tindrà lloc el tradicional Concert de Festes a càrrec de la Banda de l’Ateneu Musical «La Lira» de Corbera. Aquest és tradicionalment el primer acte de les festes en honor a la patrona, la Mare de Deu del Castell, i en ell la nostra Banda interpretarà un selecte programa entre el qual destaca l’estrena absoluta de l’obra «CASTRUM AL CORBAYRA» del compositor i músic local Miguel Ferrer Granell.

Aquest concert ve després de la magnífica actuació de la nostra Banda amb el prestigiós grup «SPANISH BRASS LUUR METALLS», que va tindre lloc el passat mes de juliol i que va ser un èxit, tant a nivell musical com d’assistència de públic a un event d’aquestes característiques. Per a l’ocasió, el concert estarà dirigit pel seu Mestre – Director titular Samuel Pérez Ortega.

La Lira de Corbera en una actuació al Palau en el Certamen de València

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here