El jugador d’Algemesí Álvaro Traver, pretés per l’Alzira, jugarà en el Catarroja cedit pel Llevant

0
635
Álvaro Traver en Els Arcs de l'Alcúdia
Traver en l'equip titular de la S. Valenciana

Álvaro Traver acabà la temporada pasada la seua etapa de juvenil en el Llevant i hui fará el primer entrenament amb el Catarroja, equip del grup VI de la Tercera Divisió, al que ha sigut cedit pel club granota. 

Traver ha coquetejat amb la UD Alzira que ha estat darrere dels seus passos per aconseguir la seua cessió. Ha sigut espiat al Cotif, on jugava a la Selección Valenciana i el tècnic blaugrana Dani Ponz l’ha tentat perquè es baquetejara durant este any de cessió amb el club blaugrana de la Ribera.

Seguit per la UD Alzira

 "És un jugador molt complet, ràpid i amb bon tir, haquera sigut un bon element per a nosaltres" ha manifestat hui el tècnic de Sollana a Riberaexpress.

Però Traver s’ha decantat, finalment, pel Catarroja, perquè "compartiré equip amb cinc companys meus del juvenil". Este matí feia la revisió mèdica i a la vesprada farà la primera sessió d’entrenament amb l’entitat de l’Horta Sud.

Racing d’Algemesí, València, Plus Xàtiva i Llevant

Álvaro té 19 anys i va debutar com a jugador en el preben jamí del Racing d’Algemesí, escola en la que va permanèixer fins la categoria aleví. En infantils va estar un any en el València i altre en el Plus Xàtiva, mentre que en cadets regresà al Racing d’Algemesí essent de primer any però en el segon votà al Llevant on ha estat també les tres últimes temporades en la categoria juvenil.

La passada temporada va ser tot un calvari per al jove futbolista en patir una farragossa lesió en els dos genolls.

Però la lesió ja està oblidada i Traver ha fet un bon Torneig en l’Alcúdia, destacant sobre tot en l’encontre contra Turquia on va ser titular i disputà els 80 minuts. En este partit es va veure la polivalència del futbolista d’Algemesí, que va jugar per banda, en la mitja punta per darrere del davanter i, fins i tots, els últims minuts de davanter centre.

Ràpid, tècnic i amb gol

Es definix com un jugador, "treballador, ràpid, amb bona tècnica i amb gol" i aspira a "fer una bona temporada i a l’any pròxim tindre minuts en el Llevant". Li agrada com juga el davanter del primer equip, Ángel, procedent de l’Elx i confessa "soc madridista desde menut, però ara vaig amb el Llevant a mort".

Com a bon algemesinenc ha sigut muixeranguer "quan només tenia 3 ó 4 anys, no ho recorde però tinc fotos, en canvi ara apenes puc veure la festa".

Riberaexpress / Text i fotos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here