700 xiquets han participat en la Setmana Esportiva d’Estiu a El Perelló

0
273
Clausura de l'event per l'alcalde José Miguel Fos

Divendres passat dia 17 d’agost en el Poliesportiu Municipal de El Perelló, l’Alcalde de El Perelló  J. Miguel Fos Alberola i el regidor de Personal  Luis Ignacio Díaz Marín, van clausurar la “XI Setmana Esportiva d’Estiu” de El Perelló i van fer entrega dels trofeus als guanyadors i participants en la mateixa. Esta activitat organitzada per l’Ajuntament de El Perelló, i coordinada per l’Associació Cultural “Els Mateixos” pretén continuar oferint alternatives lúdiques als residents, estiuejants i visitants de El Perelló.

Mes de 700 xiquets i xiquetes han participat en esta edició en les diferents modalitats esportives (futbol sala, futbol 7, tenis, frontó, futbol femení, bàsquet 3×3,….).

Cal destacar la jornada dedicada als jocs tradicionals, on s’intenta inculcar als xiquets els jocs que en antany jugaven els seus pares i iaios.

Des de l’Ajuntament de El Perelló es continua apostant per oferir alternatives lúdiques als residents, estiuejants i visitants d’esta població, seguint en la línia de potenciar el turisme familiar, de descans i qualitat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here