Pérez: «Les grades i el terreny de joc del Suñer Picó estaran perfectes el diumenge»

0
361

A l’estadi Luis Suñer Picó es treballa a destall per tal que el coliseu alzireny presente la millor cara el pròxim diumenge per rebre, a partir de les 6 de la vesprada, a l’altre conjunt blaugrana del grup, l’Eldense.

Quatre voluntaris «que no cobren ni un euro» asegura el president del club, Javier Pérez, estan fent el miracle després que les instal.lacions estigueren abandonades des que finalitzà la pasada temporada.

El terreny de joc «ha millorat moltíssim i estarà perfecte per al diumenge davant l’Eldense» diu Pérez mentre passeja per la brossa del camp de futbol. Un president que fa deu dies es disculpava pel lamentable estat que presentaven les instal.lacions i el terreny de joc en l’encontre amistós disputat davant el Levante B.

En la neteja de les grades s’han gastat al voltat de 7.000 litress d’aigüa i «poc a poc anirem pintant i rehabilitant-lo perque tonre a ser un estadi de categoria» manifesta el màxim mandatari blaugrana.Els nous dirigents locals tenen previst resembrar el terreny de joc per a finals de setembre per culminar el fort llavat de cara que li estan donant a les instal.lacions municipals.

Per cert que la directiva ha convocat una assemblea per al proper 6 de setembre on el president presentarà a tots els seus directius així com es sometrà el pressupost a l’aprovació dels socis.

El president hui en el Suñer Picó

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here