El foc de Montroi arrasa dos cases de fusta, 14 hectàrees i obliga a evacuar a 30 persones

0
459
Una de les cases en flames /Canal 9

El foc ha tornat a Montroi després del desastrós incendi passat de Dos Aigües. Ahir, per la ràpida actuació dels bombers i altres mitjans, només va arrasar 14 hectàrees, tot i que també va cremar doss cases de fusta i va obligar a evacuar unes 30 persones.

Els mitjans d’extinció donaren per controlat a les 17.45 hores d’ahir dimarts l’incendi declarat  a la zona de l’Aljub del Reial, a aquesta localitat de La Vall dels Alcalans.

En total, s’han vist afectades 14 hectàrees de pineda per un incendi declarat sobre les 12.36 hores, per causes no precisades. Els mitjans aeris ja s’han retirat i es quedaran a la zona treballant les nou brigades i efectius del Consorci Provincial de Bombers.

A mitja vesprada estaven treballant dos mitjans aeris, nou brigades, dues autobombes i efectius del Consorci Provincial de Bombers de València. No obstant això, des que es va declarar el foc fins a nou mitjans aeris i diferents efectius terrestres van arribar a participar en les tasques d’extinció.

El foc començà  al costat d’un barranc a l’oest del terme de Montroi. Les investigacions apunten que va poder ser a causa de l’espurna d’una motoserra que estava utilitzant un veí per tallar llenya, segons les primeres hipòtesis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here