El Concurs de Xarangues obri les Festes de Sueca este divendres

0
352

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca es troba estos dies ultimant tots els detalls perquè el programa que s’ha confeccionat resulte del grat de tots els suecans i visitants. El divendres, 31 d’agost, s’iniciaran oficialment les Festes Majors del municipi amb el Concurs de Xarangues, la inauguració de la Fira i l’espectacle La Nit Suecana, en el centre municipal Bernat i Baldoví.

Precisament, la gran demanda d’entrades per a poder disfrutar d’este espectacle, protagonitzat per les actuacions en directe de veïns i veïnes del municipi, ha ocasionat que la Regidoria haja decidit ampliar les funcions una nit més. Per tant, a més del divendres, 31 d’agost, La Nit Suecana podrà disfrutar-se també el dimecres, 5 de setembre; d’esta manera es podran cobrir totes les sol·licituds d’entrades que s’han produït en els últims dies.

Un altre dels canvis introduïts afecta l’horari d’inici de la Cavalcada de l’Arròs. Des del Departament de Festes s’ha considerat que era millor retardar-lo per a facilitar l’assistència al públic; per això, la Cavalcada començarà a les 20 hores, en compte de a les 19 hores com estava previst.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here