Més Algemesí rectifica i diu que Alzira no ha estat beneficiada per les beques de la Dipu

0
423

Bastidas i Rus amb becaris de la Diputació

MÉS ALGEMESÍ vol rectificar la nota de premsa enviada fa unes hores al voltant de les beques per a joves desocupats, perquè aquesta ha estat elaborada a partir d’una interpretació equivocada dels fets. MÉS ALGEMESÍ comprova allò que va a publicar, però en aquesta ocasió, i malgrat haver llegit varies vegades tota la documentació, se’ns ha escapat un fet important que ens ha portat a treure unes conclussions errònies.

L’Ajuntament d’Alzira ha dividit les beques en beques d’un mes, motiu pel qual les 6 beques trimestrals s’han convertit en 18 mensuals. Lamentem profundament haver-nos equivocat, a més, en un tema que implica a un altre Ajuntament i els demanem disculpes.

En no haver-nos adonat d’aquest punt, i donat que ni s’havia publicat l’Annex I, ni tampoc s’ha publicat la resolució de les concessions, ni en cap lloc apareixia una explicació del nombre de beques atorgades a cada ajuntament, hem tret unes conclusions polítiques què res han de veure amb la realitat. Tots els ajuntament han tingut el mateix tracte i no s’ha fet cap ús partidista ni estrany d’aquestes beques.

Lamentem profundament totes les valoracions incorrectes que hem realitzat i especialment aquelles que qüestionaven el funcionament de la Diputació i la figura del seu President.

Per tot això preguem que si, és el cas, doneu per no presentat l’anterior comunicat, no publicant-lo; en cas d’estar publicant retirant-lo si ho considereu oportú de la vostra pàgina –si és el vostre cas-, o en el seu defecte que publiqueu aquesta rectificació en lloc visible.

Tornem a insistir en que lamentem profundament aquesta situació i preguem tingueu en compte que no és mai la nostra voluntat presentar fet o valoracions enganyoses, tal i com creguem que la nostra trajectòria així demostra.

Comunicat de Més Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here