Els millors pilotaris estaran a el Trofeu Carrocerías Hermanos Viel de Sueca

3
305
Presentació del Trofeu

El VIII Trofeu Carrocerias Hermanos Viel de Pilota Valenciana, un dels més importants i consolidats de quants se celebren en la Comunitat, ha sigut presentat este matí en l’Ajuntament de Sueca. El primer a prendre la paraula ha sigut Javier Nadal, gerent de Val Net, empresa que aglutina els jugadors professionals d’escala i corda.

El Trofeu començarà demà, 29 d’agost, a les 17 hores, amb la primera semifinal Partida de Juvenils. A continuació, es disputarà la primera semifinal professional entre Álvaro, Jesús i Tino contra Adrián I, Javi i Monrabal. El dia 31 d’agost, a les 17 hores, es disputarà la segona semifinal Partida de Juvenils i, a continuació, es disputarà la segona semifinal de professionals que enfrontarà a Soro III, Pere i Carlos II contra Puchol II, Tato i Tomás II. El dia 7 de setembre, a les 17 hores, es disputarà la gran final, tant de juvenils com de professionals.

Nadal ha remarcat l’orgull que els suposa que “en esta època de tantes dificultats econòmiques, l’empresa patrocinadora, Hermanos Viel, i l’Ajuntament de Sueca, estiguen durant tot l’any donant el seu suport a la pilota. Quan arriba esta època de l’any, el Trofeu que es disputa en Sueca suposa una cita ineludible per a tots els amants d’este esport. Hem intentat, com sempre, que estiguen els millors jugadors, amb l’ajuda també d’Adrián Miguel, que participa directament en la configuració del cartell. Esperem que el Trofeu siga un èxit com en les anteriors edicions”.

El trinqueter, Adrián Miguel, ha agraït igualment als patrocinadors i a l’Ajuntament de Sueca, la possibilitat de celebrar un any més este Trofeu. També ha tingut paraules d’agraïment per als assistents a l’acte de presentació, entre ells alguns dels pilotaris que disputaran les diferents partides.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, ha tingut paraules d’agraïment “per la presència d’estos magnífics jugadors en el Torneig que hui presentem. Enguany ha sigut especialment complicat posar-lo en marxa per les circumstàncies que estem travessant. És digne de lloar el grandíssim esforç que ha realitzat l’empresa patrocinadora, Carrosseries Hermanos Viel, perquè este Trofeu plenament consolidat continue, perquè Sueca se’l mereix. I és de reconéixer també l’esforç d’Adrián, el trinqueter”. A l’acte de presentació també han assistit els regidors d’Esports, Teresa Ribes; Personal, Joan Baldoví; Serveis Municipals, Pilar Moncho; i Joventut, Raquel Tamarit.

3 Comentarios

  1. Este ajuntament de Sueca sembla un passe de modelos de Regidores i Regidors. Allà on n’hi ha una càmara de fotos, cap allà que van……

  2. Teresa Ribes , Joan Baldoví, Pilar Moncho , i Raquel Tamarit, del bar Espanya a la sessió fotogràfica. A vore si algun dia els fan fitxar i sabrem les hores que estan a l’Ajuntament («les hores que estan», perquè dir «les hores que treballen» seria un sarcasme ) .

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here