El Consell de la Joventut de Carcaixent llança una nova pàgina web 2.0

0
382

El Consell de la Joventut de Carcaixent ha remodelat la seua pàgina web oficial www.cjcarcaixent.org, per tal d’adaptar-la a les noves prestacions que ofereix la comunicació 2.0.La versió del web renovada s’estructura en una pàgina d’inici, on es visualitzaran les notícies, comunicacions i activitats del Consell i un menú amb les entrades següents:

Què sóm?: on s’explica què és i quines funcions té el Consell de la Joventut.

Entitats membre: on apareixen les 13 entitats membre de ple dret que formen el Consell.

Comissió Permanent: on es relacionen els càrrecs de l’òrgan directiu i els seus perfils a les xarxes socials.

Activitats: on es recullen totes les activitats organitzades pel Consell i les entitats membre.

Crear una associació: on s’expliquen tots els passos que cal seguir per crear una associació juvenil.
Contactar: un formulari perquè els joves puguen posar-se en contacte amb el Consell de la Joventut.

També s’han afegit altres ferramentes de la comunicació 2.0 com són enllaços als perfils del Consell de la Joventut en les xarxes socials Facebook i Twitter. A més s’ha creat un apartat d’enquestes, on es preguntarà els joves sobre les seues preferències en temes d’actualitat. I una subscripció per tal d’estar informat periòdicament de les activitats que organitza el Consell de la Joventut.

Així mateix s’han incorporat enllaços als webs de les administracions públiques que tenen relació amb el Consell de la Joventut, així com d’altres consells de la joventut d’àmbit valencià.

La Comissió Permanent aposta decididament per la presència dels joves en el món de les noves tecnologies. I anima totes les entitats membre i la resta d’associacions juvenils de Carcaixent que utilitzen les possibilitats que ofereix la comunicació 2.0, per tal de fer públiques les seues activitats i participar en la vida pública.

Concert per la Llengua

D’altra banda ja s’ha publicat el cartell definitiu de l’activitat estrella del Consell, el Concert per la Llengua. Serà el proper 7 de setembre, a les 22.30 hores a la zona esportiva FEVE de Carcaixent. El Consell de la Joventut de Carcaixent ha llançat un concurs via Twitter i Facebook. Tot aquell usuari que compartisca el cartell entrarà en un sorteig de dues entrades gratuïtes per al #ConcertPerLaLlengua. Teniu temps fins les 12 hores del 5 de setembre.

Comissió Permanent-Consell de la Joventut de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here