Sueca inicia els preparatius per a les seues festes patronals amb el repartiment del llibre

3
285
Repartiment del llibre de festes

Este matí, les festeres acompanyades per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo i el regidor de Festes, Dimas Vázquez, han repartit exemplars de llibres de festes per als veïns amb la finalitat que tots siguen coneixedors dels actes que se celebraran en la localitat en les pròximes setmanes. Al mateix temps, per als que no s’hagen pogut acostar al llarg del matí a la plaça de l’Ajuntament, l’oficina de Turisme situada en la plaça del Mercat, també oferix este servici diàriament.

Enguany, com a novetat, es podrà disfrutar del I Concurs d’Arròs 2.0, la I Setmana Taurina i el I Concurs de Xarangues que donarà el tret d’eixida a més de dos setmanes d’intenses activitats de tot tipus tant religioses com culturals, gastronòmiques, esportives, taurines, pirotècniques, etc… “Hem elaborat un programa de festes molt variat pensant en totes les edats i per a el públic i, el més important, ajustant-nos a un pressupost d’acord amb la situació per la qual estem travessant”, comenta el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Entre els nombrosos esdeveniments que se succeiran en estes dates podem destacar la dotzena edició del Piromusical a càrrec de Ricardo Caballer, els concerts de Seguretat Social i de Melendi i l’emblemàtic Concurs Internacional de Paella que ja complix 52 anys des de la seua creació. “Des de l’Ajuntament ens agradaria que tots els ciutadans foren partícips de les activitats que hem programat, són dies d’alegria i de desconnexió i de convivència amb veïns i amics”, anima l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

3 Comentarios

  1. Qiue no vinga Campillo ni eixe P.S.O.E. apuntant-se el Concurs de Paelles que això és cosa d’una Regidora del BLOC – Compromís !!

  2. Enhorabuena por las magníficas fiestas patronales que teneis en Sueca. Claro, ahi teneis la gran suerte de no heber caído en las garras del Partido Popular que donde gobierna lo destroza todo.
    En Alzira ya no quedan ni fiestas patronales ni populares. Y las fallas y la Semana Santa subsisten porque no dependen del Ayuntamiento del PP, que si no, ya habrian desaparecido.
    Enhorabuena desde la envidia sana.
    Una alcireña devota de la Virgen de Sales.

  3. pues se está luciendo de que no la señora ribes (léase quien acata las decisiones de joan baldoví) y bloc-compromís en la organización del concurso de paellas : adjudicación del cartel a dedo, gastos supérfluos, aumento de 2.000 euros al coordinador, cambio de dia de domingo a laboral etc, etc, etc

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here