260 nadadors participen en la III Travessia de Natació a Antella este diumenge

0
344

S’han inscrit 180 participants en la Travessia Llarga de 2.300 m. i 80 en la Travessia Curta de 600 m. dirigida a a xiquets i majors amb ganes de nadar i passar-ho bé al riu Xúquer.

Un total de 260 nadadors i nadadores de totes les edats s’han inscrit per participar en la III Travessia de Natació Antella 2012, que se celebrarà este  diumenge, dia 26 d’agost, al paratge natural i paisatgístic de l’Assut d’Antella organitzada pel Centre Esportiu i Cultural (CEC) Antella, en col·laboració amb la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’este municipi turístic riberenc.

La prova està formada per una Travessia Llarga, de 2.300 metres de distancia sobre un circuit que discorre pel meandre que forma el riu Xúquer aigües amunt d’Antella i a la qual s’han inscrit 180 nadadors i nadadores de les categories infantil, júnior, sènior i màster A, B i C; i altra Travessia Curta, de 600 metres dirigida a xiquets i xiquetes i majors amb ganes de passar-ho bé, amb 80 inscrits.

L’eixida de la Travessia Llarga tindrà lloc a les 10:00 hores del diumenge a l’altura de l’escullera de la Penya Piragüista Antella, mentre que l’eixida de la Travessia Curta serà a les 11:30 hores. El lliurament de dorsals als participants es realitzarà a partir de les 9:00 hores.

L’entrega de trofeus -hi ha medalles per als 3 primers de cada categoria- tindrà lloc, com a màxim, 30 minuts després de l’arribada de l’últim nadador.

La 3ra. Travessia Antella forma part del Circuit d’Aigües Obertes de la Comunitat Valenciana. El control de la prova està format pel Comitè d’Àrbitres de la FNCV, incloent-hi eixida, arribada a meta i proclamació de resultats. A tots el nadadors se’ls lliurarà un xip, vinculat al nombre de dorsal, el qual hauran de tornar al finalitzar la prova.

Els participants estan obligats a respectar el medi ambient durant la competició, no abandonant ni tirant objectes, ni actuant de forma agressiva amb l’entorn. Al finalitzar la Travessia Antella, que compta amb el suport de Protecció Civil i de Turisme Antella, hi haurà servei d’avituallament per a tots els nadadors/es.

Els banyadors permesos en la Travessia Antella 2012 són els inclosos en les normes F.I.N.A., la qual cosa vol dir que no es podrà utilitzar neoprè, so pena de desqualificació. És dona la circumstància que la temperatura de l’aigua del Xúquer al seu pas per Antella ha baixat d’uns 21/23º centígrads a només 18º en els últims dies com a conseqüència suposadament, de la solta d’aigües a la presa de Tous.

CEC Antella

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here