El president del CD Benifaió agraïx al Bloc el seu suport al Club

0
380

M’he portat una sorpresa molt grata, en la meua funció de President del C.D. Benifaió, BLOC – COMPROMIS, com partit s’ha adherit a la campanya “ALE RALLAETS”.

Fins ara, les persones representatives de partits i institucions, a titule personal, han sigut socis del club, però és la primera vegada, que un partit polític com a tal, pren este tipus d’iniciativa, i a ressaltar en moments que el club necessita de tot el suport de qualsevol estament i entre ells i de manera rellevant en la vida d’un club, els partits polítics. BLOC-COMPROMIS, ha distribuït ja, 10 abonaments. Quantitat mínima de la campanya, i estem a l’espera que ens sol·liciten més.

Com a president, no em queda més que agrair la iniciativa de BLOC-COMPROMIS, amb el futbol de Benifaió.

Javier García Gamiz- President C.D. Benifaió.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here