Més de trenta famílies d’Almussafes reben aliments de Creu Roja d’Algemesí i l’Ajuntament

0
320

Aliments repartits

Des del departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Almussafes, Junt amb la col·laboració de la Creu Roja d’Algemesí es va dur a terme divendres passat 3 d’agost el primer repartiment d’aliments de l’exercici de 2012 a famílies necessitades la localitat.

Des de fa quatre anys, la Creu Roja d’Algemesí col·labora amb l’Ajuntament d’Almussafes en el repartiment d’aliments a famílies necessitades del municipi. Habitualment es realitzen tres repartiments a l’any i en ell participen aquelles famílies amb recursos econòmics limitats tant les que ja han rebut estes ajudes durant l’any anterior com noves famílies la situació econòmica de les quals haja variat.

En esta ocasió 33 famílies d’una mitjana de 3 membres cada una han pogut beneficiar-se d’esta iniciativa, que pretén brindar oportunitats als més necessitats així com proporcionals l’assistència necessària per a cobrir les seues necessitats bàsiques.

Els aliments que s’han repartit es troben entre els productes de primera necessitat com per exemple llet, oli, galletes, cereals, pasta, tomaca o sucre, entre altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here