La Colla d’Algemesí acutuarà en el Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional

0
521

El pròxim dia 23 d’agost, a les 22’30 hores, es celebrarà a la ciutat de València la Gala del XIII Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional organitzat per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana. En aquesta edició, la Colla d’Algemesí ha sigut la seleccionada per a obrir aquest esdeveniment que cada any congraga en la plaça de la Mare de Déu de la capital valenciana un gran nombre d’espectadors i simpatitzants de la cultura i les tradicions.

En esta ocasió compartirà escenari amb grups del folklore de països com: Uzbekistan, Senegal, Rússia i Brasil. Així, la Colla d’Algemesí serà la representant de la cultura i la tradició musical de les nostres terres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here