Els Júniors d’Almussafes celebren el seu campament més multitudinari dels últims 16 anys

0
542

Juniors MD Almussafes 2012

Un total de 101 xiquets, 24 educadors i 15 cuiners, tots ells de la parròquia Sant Bertomeu d’Almussafes, van disfrutar durant la primera quinzena d’agost en el Paratge Las Truchas de Mosqueruela, Terol, del campament amb més participació des de 1996. Un complet programa d’activitats en què s’incloïen dinàmiques, gymkhanes, excursions, activitats formatives i tallers van fer disfrutar tant als xicotets com als organitzadors.

L’objectiu, com ve sent habitual, era aprofitar l’entorn per a aprofundir en els valors cristians que promou el Moviment Júniors des dels seus inicis, com l’amistat, la camaraderia o el respecte al medi ambient, entre molts altres.

El coordinador del campament, Samuel Benavent, assegura que la gran acollida d’esta edició “suposa una gran alegria per a l’equip d’educadors i una recompensa al treball dels últims mesos”. I per la seua banda, el responsable del centre, Josep Marí, agraïx la confiança depositada pels pares i el suport mostrat en tot moment per l’ajuntament d’Almussafes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here