La UD Alzira perd el darrer partit de la pretemporada davant el Levante B (2-4)

0
427
Verdú marcó en su debut

L’Alzira ha acomiadat hui la pretemporada amb una derrota davante el Levante B (2-4) al Luis Suñer Picó. La primera part finalitzà amjb el resultat de 0 gols a 3.

El filial granota es va veure beneficiat en la primera part de dos penes màximes, la segon prou rigorosa i de les debilitats d’un equip en formació com és el blaugrana que porta només dos setmanes entrenant.

En la segona part espabilaren prou els de Dani Ponz i primer el nou fitxatge, David Verdú, amb una magnífica jugada personal i després, Chelet deixaren , provisionalment, el marcador amb un 2-3 per als visitants en el minut 71. Llàstima que Ferrán, en pròpia meta, aconseguira el qaurt per als blaugranes de la capital.

UD Alzira: Flor, Jhon, Marcos García, Marcos Campos, Coke, Pastor, Mora, Lluís Cebolla, Marc, Pablo y Pierrick. També jugaren, Joan, Cañes, Chelet, Juanvi, Arlandis, Gisbert, salom, Verdú, Isidro, Andreu i Álvaro.

A l’equip li falten moltes coses

El tècnic de la UD Alzira, manifestà al final del partit que «si no és fem gols nosaltres podrem guanyar», tot i reconèixer que a l’equip «encara li falten moltes coses».

Ponz li demana als seus jugadors «més personalitat i experiència», qualitats que deurà buscar-les en la setmana que falta per a l’inici de la lliga el pròxim diumenge a les 19,30 hores en La Llometa de Muro.

Farem tres ó quatre fitxatges nous

Per la seua part el president del club Javier Pérez ha manifestat a Riberaexpress que «resten tres ó quatre fitxatges», que sumaran una quinzena de jugadors, «la resta de la plantilla la completarem amb juvenils».

Respecte als embargaments judicials i de la Federació, Pérez ha declarat, «estem mantenint negociacions i solucionant els problemes poc a poc».

Falta botada en l'Alzira-Levante B d'este matí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here