PP-PSD de Carcaixent es gastaran 700.000 euros per enderrocar l’edifici de Correus

68
714
Comencen les obres d'enderrocament de Correus

Ja han començat les obres d’enderrocament de l’edifici de Correus i el posterior asfaltat de la zona on s’ubica. Els treballs han d’estar acabats a la finalització del pròxim mes de setembre, tot just abans del començament de les Festes Majors de Carcaixent.

L’equip de govern (PP-PSD) es gastarà en estes obres vora 700.000 euros, gran part d’estos diners són provinents del Pla Ruralter, subvenció concedida per la Conselleria d’Agricultura per a realitzar actuacions de modificació del paisatge urbà, i l’altra part serà sufragada amb recursos municipals propis.

La compra de l’edifici de Correus i la seua posterior demolició, juntament amb el condicionament del solar, va ser aprovada la legislatura anterior, amb la majoria absoluta de l’equip de govern del PP i els vots en contra de Bloc-Compromís.

Per a Bloc-Compromís esta obra no és una actuació prioritària, ja que el principal objectiu que persegueix és la millora estètica de la plaça. A més és una mostra més de la irresponsabilitat de la gestió de l’equip de govern (PP-PSD), amb unes finances municipals enfonsades i sense tenir assegurat el finançament total de l’obra.

La compra i l’enderrocament de l’edifici de correus és un insult per als més de 2.500 aturats amb què compta Carcaixent en estos moments. L’equip de govern (PP-PSD) no pot justificar-se dient que és una oportunitat. Per a Bloc-Compromís sols es pot parlar d’oportunitat, si es tenen recursos de sobra i les necessitats bàsiques estan cobertes.

Els informes del departament d’Intervenció deixen molt clar que la subvenció concedida per la Conselleria d’Agricultura no satisfà l’import total de la compra de l’edifici i l’obra d’adequació. Per això cal destinar fons municipals propis, ara per ara inexistents, i que s’hauran de buscar per afrontar els pagaments en l’any 2012.

Des del BLOC-Compromís tenim altres prioritats per a Carcaixent. Perfectament s’haguera pogut destinar part de l’import de la compra de Correus a acabar la “ronda oest” del carrer Joanot Martorell, i completar així les obres d’obertura de l’avinguda Joan XXIII, pagades també amb les mateixes ajudes.

Bloc-Compromís Carcaixent

68 Comentarios

  • Ja ho he llegit. Els mateixos arguments de sempre, les mateixes falsedats i el mateix resultat: 0 comentaris. 2 arguments senzills: aportació municipal a este projecte 0 (cost per als ciutadans 0). Destinar-ho a inversions productives?. Fals. Sols pot destinar-se a obres de millora estètica de les ciutats. Si vols eixos 1.8 milions d’euros els agarres i, si no els vols, els deixes: jo a favor que els agarrem. 20 anys per obrir Joan XXIII per la gasolinera: ja està fet. Ara quan els altres partits porten subvencions com eixa, ja mirem qué podem fer amb elles. A, que no n’han dut cap?. Xe, això com pot ser?.

   • Opinador, espero respuesta, tambien los ciudadanos merecemos un respeto: «Comodoro, me comprometo a consultar esa cuestión y darle la información esta próxima semana. Por lo que yo tengo entendido, el Ayuntamiento únicamente compulsa aquellos documentos que emite; para el resto, se remite al ciudadano a la administración correspondiente.»

    • Comodoro, aquí yo soy tan ciudadano como usted. La consulta está hecha y tendrá usted toda la explicación a la que me comprometí tan pronto se incorpore a su puesto, después de las vacaciones, el técnico consultado. No se preocupe que yo no olvido mis compromisos.

   • Potser de cara al públic els funcionen als arguments fàcils, però per a les persones que sabem de què va un Ajuntament, no. Com poden tindre tan poqueta vergonya? Almenys podrien reconèixer que han errat. Però no, sembla que negar la realitat és millor…

    1. Com van a dur subvencions altres partits si fa 15 anys que manen vosaltres? Les subvencions les tramita l’Ajuntament. L’Ajuntament fa el que l’equip de govern vol. Mire si és fàcil.

    2. Falsedats? Tenim un deute de 16.500.000 euros? quan vostès entraren era de quasi la meitat? han manat vostès en majoria absoluta durant estos últims 15 anys? Tenim més de 2600 aturats? De moment, falsedat, cap. El programa Ruralter que financia part dels costos permet MOLTS altres opcions que no passen necessàriament per tombar un edifici. És fàcil, solament ha de llegir-se les bases per veure quines altres opcions té, i gestionar una modificació de projecte. Massa feina potser?

    3. Resulta un poc cínic això de «xe, això com pot ser que els demés no duen subvencions». Potser li preocupa que aquest és un fòrum públic i no està tan amagat com els plenaris de Carcaixent (que vostès no volen gravar, no siga que algú veja el que fan)

    A) Els altres partits simplement no poden demanar ni dur subvencions perquè no governen. B) el seu partit a nivell de Generalitat fa com els socialistes han fet abans. Afavorir subvencions als partits de la seua corda (com vostès). El PP ha fet a nivell valencià el que vostès a nivell local. Dur-nos a la ruïna més absoluta amb prepotència i mala gestió. Amb actituds poc democràtiques com un President de la Generalitat que no contesta preguntes dels periodistes o un Ajuntament que no vol transmetre els plenaris a l’opinió pública. I això ja s’ha demostrat que no funciona… de totes formes no es preocupe, a les pròximes eleccions, tot i que siga a gestionar les runes, els altres partits ja podran demanar subvencions. Se’ls acaba el temps.

    • Aleshores pareix que a vostés no els funcionen ni els seus arguments facils ni les seues explicacions difícils: com vosté diu, 15 anys governant (no manant, un més dels seus conceptes errònis) amb suport molt majoritàri dels ciutadans (això si que és democràcia, encara que no la que a vosté li agrada), suposa una total falta de suport a arguments con els de vosté i, en consequència, tindrem que concloure que potser vosté no tinga tanta raó com pensa.
     Els altres partits poden (i deuen), a més de fiscalitzar l’acció de govern, funcionar de forma positiva en benefici de Carcaixent i dels seus ciutadans. Vaja si poden!. El PSOE ho haguera pogut fer quan manava a Madrid: ni un brot i Botella ho va fer quan va ajudar Navarro a dur l’aigua des de l’Hort de Soriano amb una ajuda del PP en València i estant ací en l’oposició.
     Efectivament, falsedats en les dades cap però en la seua interpretació si. El Ruralter no es un programa per a inversions productives i allò realment cínic i especialment «miserable» (ja va sent una tradició) és aprofitar-se de les persones sense treball fent-los creure que esta subvenció s’haguera pogut fer servir per a ells: rastrer i miserable, encara que acabe donant-los algun vot.
     Naturalment que ha augmentat el deute municipal, exactament igual com han augmentat els equipaments i serveis públics. Si els diners s’hagueren tirat, efectivament seria una mala gestió, pero si s’han invertit en un Centre de Majors, en una piscina coberta, en comprar terrenys per a construir un nou institut, en ampliar el cementeri, el poliesportiu, l’aparcament de Renfe…estan tan ben aprofitats com els diners que hipoteca una família per a comprar-se la seua vivenda.
     Als únics que pareix que se’ls acava el temps és a vostés. Com diu, el PP els porta molts anys per davant i si els ciutadans pensen que no ha de seguir, governaran altres i no passarà res home, estiga tranquil!.

     • Benvolgut Opinador, les inversions en Paisatge (es diu Ruralter Paisatge, no?) poden millorar l’entorn de la ciutat (fet un all per cert per la manca de serveis de neteja i manteniment eficients amb brigades dirigides per persones condemnades, per exemple) i per tant fer-la més atractives als visitants. Un aparcament farà això? no és fàcil.

      Vostès manen, no governen. Solament governaren quan els va fer falta l’ajuda d’alguna oposició (responsable i treballadora, paraules seues d’aquella legislatura) per a aprovar pressupostos i poc més. Desprès, autoritarisme i rodillo. Manar. No governar. Recorda quan ingressaven milers d’euros en concepte de llicències d’obra? vol que li diga unes quantes «obretes» que ens podríem haver estalviat i que ens haurien permès amortitzar deute? però no. Supose que en un espai públic no ho reconeixerà, però sap que és cert. I menys mal que no ens embarcàrem (i no gràcies a vostès precisament) en urbanitzar la Bossarta. Sinó podríem estar com Alzira, governada pel seu partit per cert, com la resta del territori valencià.

      Respecte a l’àmplia majoria, pot llegir vostè si vol: http://aixonoesdemocracia.blogspot.com.es/2011/11/la-festa-de-la-democracia.html

      i alguns altres textos en el blog. Amb un sistema democràtic amanyat com l’actual, normal que guanyen. Però sabem contar. I si el recompte es fa vot a vot, NI DE CASUALITAT tenen vostès el suport majoritari. Justet justet. Però no es preocupe. Temps al temps. Com en les funeràries. Sabem esperar.

      Piscina coberta deficitària, voldrà dir, no? Fer projectes més o menys faraònics amb diners públics (que no teníem, per cert, perquè ja els devíem) en lloc d’amortitzar deute, no solament no és una inversió, sinó que és una desgràcia. Quant ens costa mantindre la piscina coberta? Mantindre instal·lacions deficitàries genera deute. D’on sinó anàvem a deure tants milions d’euros?

      És graciós que parle de «vostès». Ni que sabera a qui representem. El seu problema és que sempre és o PP o PSOE. Afortunadament la crisi (i la necessitat) està obrint molts ulls. No entraré a parlar dels amics i família directa treballant per allò de no ser com vostès. A més no cal, hi ha arguments de sobra, i a la caiguda de vots en les darreres eleccions i la necessitat de pactar amb el seu amiguet Juanito Alcalde (alias Juan Albert), el deute i la situació de col·lapse ens adrecem.

      Dient que som del Bloc, del PSOE, o uns perillosos comunistes només fan que fer-nos riure (Gràcies!). Nosaltres no som de cap partir. I tampoc som de la seua democràcia. Eixa que tan bé els va als grans partits. Som del poble. I no ens ofenen les seues paraules. No poden.

      Ens ofenen els seus actes i la seua mala gestió. La resta caurà pel seu propi pes. I sí, estem molt tranquils a veure com cau el seu sistema. Potser aleshores en podrem fer un altre millor. Estiga tranquil. En el nostre sistema vostès també caben. Afortunadament no som iguals.

     • Jejejejeje…eres un crack….el tio I…..N………O es un mago de la manipulación y coerencia…jejeje enhorabuena!!!

     • Esto es mejor aun…uffff mejor que un cómic….jejejeje otra otra…

   • Opinador t’empenyes en dir que són els altres els qui menteixen quan és molt fàcil deixar-te en evidència. Sols llegint-te els informes i el projecte de demolició, pots veure, per exemple, que d’entrada, 24.116’32€ d’IVA els pagarà l’ajuntament amb fons propis perquè no són subvencionables.
    I n’hi a més.
    Pel que fa a la ronda oest, novament tornes a tirar balons fora. Una bona via de circumvalació es molt més productiva que qualsevol de les places que heu fet en les últimes legislatures (per cert vaja nyaps de places). Per tant té cabuda i s’ha desestimat perquè no entra en les prioritats del PP, ja que està sobre la taula des de la primera legislatura de Lola Botella com alcaldessa.

    • Xe, estic realment atemorit pels seus arguments i coherència!. Disculpen que tarde en rebatre’ls: no ho prenguen a mal, però en vacances son vostés un entreteniment però no una prioritat.
     Aixonoesdemocracia continua patinant. Les errades (no les qüestions opinables) li resten credibilitat. Els serveis i brigades municipals estan dirigits per persones que, segons la llei, poden fer-ho. D’altra banda, no estic d’acord en la seua apreciació: pense que els serveis i manteniment de Carcaixent son tan eficients com la majoria de pobles i, si vol, els repasem tots i els valorem.
     No diga barbaritats: potser vosté no ho tinga clar però el poder ve de la força i l’autoritat ve del dret. Les autoritats governen, no manen. A vosté el sistema no li agrada i a mi la major part de les seues opinions tampoc.
     Els ciutadans li tornen a llevar a vosté la raó ja que el PP ha obtés els seus millors resultats precisament en les legislatures on s’han fet totes eixes obres (i això si que és democràcia, encara que a vosté, novament, no li agrade). Vostés fan gala del sectarisme que tantes voltes critiquen: el sistema no els agrada però potser a la majoria dels ciutadans les propostes de vostés tampoc. La major part del territori valencià està, com vosté diu, governat pel PP, perquè així ho volen els ciutadans.
     Tampoc no te vosté massa clar el tema de La Bossarta. L’Ajuntament no ha d’embarcar-se en res perquè no és el propietari dels terrenys, que pot urbanitzar-los quan vulga perqué te dret a fer-ho des de molts anys abans que governara el PP.
     Precisament, el PP de Carcaixent va exigir eliminar les 300 vivendes que portava el projecte inicial de camp de golf i ha aprovat un camp sense vivendes, una excepció entre la gran majoria, mentre ara les vivendes les farà Alzira just enfront.
     El sistema democràtic sempre està amanyat quan a vostés no els afavoreixen els resultats. Continuen esperant.
     També patina vosté en el tema de la Piscina Coberta. Segons les últimes dades, els resultats d’explotació, la diferència entre allò que ingresa i allò que gasta és de 8.000 € anuals. Per a mi, una bona gestió. Tampoc no li donen la raó a vosté els 3.000 usuaris de la instal·lació, amb un índex de satisfacció del 95%: això és democràcia.
     Proposa vosté que s’eliminen serveis deficitaris?. Vol que s’elimine el Centre de Majors, la Biblioteca, el Pavelló, el Centre de Dia, el Poliesportiu…?. Jo no estic d’acord i crec que la major part dels ciutadans, tampoc.
     Mire, a mi me la repampinfla que vostés siguen comunistes, anarquistes, antisistema, Quicos, Makis, Guerrilleros de Cristo Rey o allò que es parega. Els respecte i ja li he dit que inclús estic d’acord en alguns (pocs) dels seus arguments.
     Jo també soc del poble i mentre vostés esperen a que caiga el sistema jo aposte per seguir treballant com millor sàpia: des de dins, des de fòra o des de la vora del sistema.
     Per cert, de moment no hem reserve lloc en el seu sistema, fins que tinga més clar quin sistema és eixe que vostés volen.

     • Sr. Opinador Signes, ho crega vostè o no, açò és lo més prop que ha estat vostè de la Democràcia Directa. Sectarisme? Seria tan amable de dir-nos de quina secta som? Ja que és tan llest, no tindrà inconvenient en dir-nos a qui seguim… Vostè aplica la màxima del «Propaganda Ministerium» de Joseph Goebbels de l’alemanya nazi. Com Canal 9 o TeleMadrid… Una mentira repetida mil vegades passa a ser una veritat. Però no. Quina necessitat teníem de piscina coberta? S’atreviria a fer un referèndum per a saber si la gent preferia pisicina coberta o amortitzar deute? o millorar els serveis sanitaris? o millorar els serveis educatius? Podem viure sense nadar, però no sense sanitat i educació.

      El tema de la Brigada. Ha estat dirigida molt de temps per una persona condemnada? no ixca per la tangent, que tenim ulls en la cara. El tema de la Bossarta. Sánchez de León es el propietari dels terrenys. Xé, ens sona eixe cognom. No sé de què serà… coneixem la normativa urbanística. Som ciutadans amb drets i obligacions. I les obligacions fan que ens preocupem per saber qui són els agents urbanitzadors i el paper que juga l’ajuntament a l’hora de dissenyar els Plans Generals d’Ordenació Urbana. Però vostès podien fer per a no urbanitzar i no ho feren. Així que no ens enganye (i menys mal que no depenia de vostès, que algunes de les seues accions urbanístiques ens han costat algun milió d’euros que altre, o això tampoc és cert?).

      Intenta vostè simplificar. Però no. És un conjunt. La seua gestió és un desastre. I com ja va fer el Sr. Pla amb el PSOE, vostès estan consumint el seu crèdit. Però ja els queda poc. Sap quin sistema volem nosaltres? Un en el que el nostre vot siga quin siga acabe en el partit que nosaltres votem, i no un en el que votes a un partit diferent al PPSOE i acaba computant-los a vostès. Un sistema en el que el vot d’un ciutadà o ciutadana valga per un vot, i aconseguir un escó coste els mateixos vots a qualsevol partit. Clar que li agrada aquest sistema… perquè li resulta molt beneficiós…

   • Aixo de cost 0 per als ciutadans es mentira!!! Que Ruralter no el paguen els ciutadans o que? ens preneu per tontos els politics. Si no val la pena gastar 800.000€ , doncs el millor que pots fer es no gastar-los en xorrades com fer un nou «pipi can» en la plaça del convent.

 1. Por favor señores del Bloc, dejen de patalear y aporten propuestas para su pueblo. Sólo saben que renegar. Me gustaría ver cómo gobiernan ustedes.

  • Proposta per a Ruralter: condicionament de la ronda oest (final de Joanot Martorell) per a que siga realment una ronda i no un carrer ple d’obstacles. Ací el Ruralter si que és aplicable i a més lligaria amb més sentit amb l’apertura de Joan XXIII a través del Claxon. En estos moments hi ha obstacles que haurien de desaparèixer, però cal invertir en això, que si que és més important que l’enderrocament d’un edifici.

   D’altra banda t’agradaria veure com podria governar el BLOC? Ho tens fàcil: denuncia les barbaritats del PP i a més fes campanya a favor del BLOC per veure si a les pròximes eleccions augmenten els vots i aconseguim governar. Perquè tu, tambè estàs d’acord amb que tiren a terra l’edifici de Correus, no? o eres un militant ceg del PP?

   • Proposta desestimada: hem consta que eixa proposta es va valorar i es va desestimar perqué, amb el pressupost restant al projecte de gasolinera (uns 800.000 € que és allò que es destina a Correus) no es cobria ni una mínima part del condicionament de Joanot Martorell, que requereix varies expropiacions amb un pressupost molt superior.
    Crec que a vosté li ho han contat malament: la finalitat no és l’enderrocament de l’edifici sinò la possibilitat de construir aparcaments soterrats en un lloc ple de comerços i vivendes sense cotxera, guanyant un espai públic i a més de revaloritzar el solar municipal de Pes de la Fulla. Cap barbaritat: un bon projecte i, a més, subvencionat.

    • ¿Quiere decir que vamos a gastarnos un dinero que no tenemos en construir una plaza, para a continuación destrozarla y construir un párking subterráneo? Yo alucino…

    • Sr. Opinador,
     En primer lloc, preguntar-li: Ha parlat l’Equip de Govern amb els comerços de la zona per a demanar-los la seua opinió respecte al tema?, ja li conteste jo que no, perquè mire, jo sí, i puc dir-li que als comerços de la zona els va a perjudicar molt més que Correus s’haja traslladat, que el que els puga beneficiar que, no se sap quan, es construïsca, no se sap qui (l’Ajuntament de Carcaixent no, en molts anys, sabent com estan les finances municipals) un aparcament subterrani.
     El Ruralter, podia sol·licitar-se per a moltes coses, no sols per a obrir carrers, de fet, hi han diverses actuacions que l’Equip de Govern ha dut a terme i que ara han quedat fora del programa, per exemple adquisició de mobiliari urbà.
     No s’ha guanyat un espai públic, la descripció urbanística de l’edifici de Correus (millor dit, del solar que ocupa l’edifici) és: Sòl urbà. Ús característic: Equipament public, gran oportunitat per al municipi, com diu l’Alcaldessa, l’adquisició d’este edifici a finals de l’any 2011, per 602.000 euros, el preu que va presentar Correus en una taxació encarregada per ells a principis de 2010, amb mercat a la baixa i disposant d’una taxació encarregada pel propi Ajuntament (que va costar prop de 6.000 euros) i que ho valorava en prop de 80.000 euros menys, GRAN OPORTUNITAT, SI SENYOR, més tenint en compte que no es podia vendre per a construir res que no fóra destinat a ús públic.
     Això de revaloritzar el solar municipal de Pes de la Fulla, és el millor, tenint en compte que es gasten prop de 800.000 euros a aconseguir esta revalorització, és una inversió de “10”, se va ha rendibilitzar, segur.
     I finalment això del cost zero, vosté sap molt bé que no és cert, mire exactament el cost per a les arques municipals són 367.000 euros (import d’actuacions realitzades i pagades amb fons de la subvenció que ara queden fora) més l’IVA (al 21%, ja) del total de les obres de derrocament i urbanització, aproximadament 25.000 euros, més els interesos del prestec que es va sol·licitar en el 2009, per l’import total de la subvenció (1.700.000 euros) fins que Conselleria pague tot (de moment només han pagat els 423.000 euros del 2009).
     I sí, és veritat que tenim una casa en el carrer Sant Antoni, però la qüestió és:
     -Es podria haver adquirit en el 2009 la casa si no s’haguera inclòs en el Programa Ruralter? NO.
     -Es podria comprar Correus si no es queda la casa del carrer Sant Antoni fora del Ruralter? NO.
     I ara li preguntaria: està l’Edifici de Correus pagat totalment? es podrien haver pagat al Juliol 200.000 euros si no s’hagueren refinançat els tres préstecs del BBVA (que ens van a suposar al voltant de 1.000.000 d’euros més en interessos)? Es podrà pagar el que falta a Correus i el que costarà el derrocament i la urbanització abans de finals d’Octubre per a poder justificar la inversió en Conselleria?
     Espere les seues respostes.
     Tot a cost zero, ja.

     • Sra. Calatayud, ja sabem que vosté ha anat aleccionant als seus acòlits sobre este projecte, però això ho poden fer tots.
      El fracàs de vosté s’ha consumat fa pocs dies, quan la Conselleria, malgrat tots els seus esforços, ha donat el vist i plau als dos projectes inclosos al projecte: apertura de Joan XXIII i enderrocament de Correus.
      Efectivament, gran oportunitat per al municipi. Amb este projecte passarà igual que amb la compra dels terrenys de Renfe: 70 milions de les antigues pessetes per 11.000 m2 de terrenys més una nau, criticats per tota la oposició que ara, amb un aparcament i la nau restaurada per a les escoles taller, ja no ha obert la boca.
      El resultat final és que tots els «peros» i objeccions que vosté ha posat: legals, pressupostàries…tots, s’han superat, han quedat en res i el projecte va a fer-se realitat.
      Tot allò que vosté pregunta s’ha pogut fer i s’ha fet, amb tots els condicionants legals i formals.

  • Potser el seu missatge vaja per nosaltres. Pot llegir la resposta més amunt. Patalejar? jajajajajaja «el pueblo está loco» va dir una de les seues joves regidores quan va saber els resultats. Y más locos que pensamos estar, no te preocupes. Nosaltres no representem cap partit. El vostre sistema fa pudor (a los hechos no remitimos), i comença a tambalejar-se. Però no et preocupes, de les caigudes del sistema s’avança. Tu encara no ho saps, però a tu també et beneficiarà el canvi de sistema. Temps al temps 🙂

 2. Ai Opinador, ja seria hora que algú es plantara i diguera prou als desdicacis. Sou incapaços de dir-li res a la Doña i així li va al poble. Segur que si poguereu manifestar-vos en privat no parlarieu igual. Però o vos té agarrats a tots vosaltres sabreu perque, o sou uns cagats i preferiu callar i estar ahi al preu que siga (el de la vergonya). Ale a disfrutar de la subvenció per tirar a terra un edifici en un moment en que els diners de la Generalitat haurien d’anar a cobrir necessitats reals. Mal tall de despilfarraors esteu fets vosaltres i els de Valencia (Fabra=polític fofo, marioneta del PP)
  Hi ha qui fa obres faraòniques per passar a la posteritat. Altres prefereixen tirar edificis i fer places pel mateix. En els dos casos eixes obres són la tomba política. Si és així, benvingudes les obres de correus i aixi acaben d’una vegada amb esta època de burrera i coentor.

  • En privat es manifesten. Vaja que si es manifesten. O vos penseu que Lola està tan preocupada de «baes»? el que passa és que són gent molt bé i de cara al públic mantenen «prietas las filas». Són una milícia ideològica, i fins ara sempre els ha funcionat la fórmula. El que passa és que tot caduca… i és bonic comprovar com cada vegada més gent veu la «burrera i la coentor»… la llàstima és que qui entre a manar entrarà condicionat… perquè aquesta sí, és una herència enverinada… -16.500.000 euros en tresoreria és una gran herència. Gràcies Lola! Gràcies Opinador! Sou magnífics! 🙂

   • Be, crec que el terme «milicia ideològica» els va millor a vostés. Pareixen ben aleccionats i el pensament únic és, en veritat, únic del tot!.
    No, mire, 16 milions d’euros en tresoreria no. Es que els equipaments públics i serveis (Centre de Majors, Centre de Dia, Piscina Coberta, compra de terrenys…) costen diners i si s’han de pagar dels recursos que han portat la resta de partits, en fi, millor ho deixem estar per no repetir-nos.
    Respecte a la herència enverinada, si resulten vostés hereus, sempre poden renunciar!.

    • Bé, en Carcaixent no són milícia. Veure’ls dormir als plenaris fa vergonya. Són una banda, té raó. No ens repeteixca més els seus «logros» sabem on està el deute… en edificis que no ens calien (bàsicament piscina coberta) en salaris d’amics i familiars, i en viatges a Alzira per més de 50 euros en dietes… o no vol? Mala gestió. Nosaltres no heretarem res…. però ens deixaran vostès una mala herència…

 3. Xe Pepe quina raó tens, per molt que vullga justificar Opinador. en alló de m’han votat i faig el que vuic, i que l’edifici no ha costat res al poble, vol dir com que els diners me’ls donen els tinc que gastar-los en una tonteria? vostes han perdut el nord totalment, estic segur que la subvenció del ruralter podria haver servit per a altres coses més útils, peró en dona en el nas que la loli capritxitos se n’ha eixit en la seua perque sou nomes unes marionetes al servei de la Patrona, Que pasa que ha tornat a la época de los santos inocentes? Per favor acabem ja de una en açò que estem al segle 21.

  • Una explicació és un raonament, no una excusa ni una justificació. En realitat és «m’han votat i faig el que crec que he de fer» (no el que vosté pensa que s’ha de fer). En això precisament, entre altres coses, consisteix la responsabilitat i l’acció de qui governa que, d’altra banda, governa a petició dels ciutadans.
   Clar, això és una cosa desconeguda per a alguns, tan moderns i avançats al segle XXI…

   • doncs si creuen que han fet el que deurien i ben pensat, per favor abandonen el govern ara mateix pq ja han caducat, si eixa es la millor idea que han tingut per al diners del RURALTER i ho creuen fermament, FORA JA, deixen a uns altres que tenen mes llum que vostés, açò es com el futbol quan ja no es guanya hi ha que canviar a l’entrenador, encara que siga com a revulsiu, aixi que si es queda un minim de dignitat i respecte cap aquest poble DIMISSIÖ JA

    (per cert OPINADOR es deveres tirar correus era una petició del ciutadà ja fa anys, jajajaj)

 4. ALIMENTOS DONADOS POR CONSUM
  Aunque no viene a cuento con esta noticia ni tiene nada que ver, me gustaría decirle a la gente en general de Carcaixent, que CONSUM está donando muchisimos alimentos al Asilo para repartir entre la gente más necesitada. Como es de bién nacidos el ser agradecidos, así lo quiero manifestar a Consum y que lo sepa el resto de la población.

  • Un 10 per a consum. Si l’Ajuntament estiguera al que està subscriuria acords amb tots els establiments per a que quan caduque o poc abans es fera el repartiment. A Carcaixent hi ha plataforma social suficient. Però estan ocupats tombant correus…

 5. En les votacions a la nostra web solament diu que està guai tombar l’edifici de correus opinador 🙂 la resta de moment diu que no. Veu senyor Opinador? democràcia directa. Preguntar a la gent què opina. Hui en dia amb internet ho tenen fàcil. Querer es poder. O potser és que no volen?

  • Democràcia directa?. Quants veïns diu que han votat?. Gràcies, no cal que conteste. Totes les persones, especialment gent major que no domina les noves tecnologies les deixem fòra de la votació?. Gràcies, hem quede en el sistema actual.

   • Vol que parlem de l’actual llei electoral? del 5% que només patim els valencians? del que costa obtindre un representant a uns partits i a altres? no els convé eixe debat. Per això fan ús d’eufemismes com «la inmensa mayoría de los ciudadanos». Mentir de forma habitual no canvia la realitat. Ha votat que ha volgut. I si les iaies i iaios de Carcaixent tingueren accès a internet els ho explicarien… perquè si una cosa tenen és que són ben dignes… però a vostès «enganyar iaies» se’ls dona genial. I eixa gent major també els posa a caldo, però en el carrer… per cert, si vol podem parlar de perquè molta gent no té accès a les noves tecnologies (li recorde que l’ONU ha reconegut l’accès a internet com un dret fonamental) en Carcaixent… vostès a eixe nivell política cero… però clar, estaven fent piscines cobertes i enderrocant edificis… Lògic…

 6. Ojala els habitants de Carcaixent recordarent esta data en les properes eleccions
  Vull fer una denuncia publicament : L’equip de palmers de l’ajuntament de Carcaixent continua fent la politica que ha portat a Espanya a la ruina
  -Tenim una subvencio , l’agarrem encara que siga per cremar els diners.No fa falta comprar , enderrocar , ni fer aparcaments , pero son tan curts que no aprenen dels errors , si saberen analitzar, i Governar sabrien que Espanya esta en bancarrota precisament per eixos fets.
  Sabrien que no pots enviar al paro a milers de ciutadans, retallar ajudes social de tota classe , desmantelar sanitat , educació , drets laborals que ens ha costat mitja vida conseguir i paralelament burlar-se de la gent destinant una animalada de diners ,que fan falta per a moltes coses, a un capritxo irracional que la majoria de poble rebutja .
  Opinador no volia valorar els seus comentaris ,perque si pensa voste que es una verdadera oportunitat lo que l’equip de palmeros ha aprobat sobre el desficaci de Correus , esta ja tot definit.
  Sols li demane que no utilitze la paraula RESPONSABILITAT en el seu partit al menys en Carcaixent es una paraula BUIDA .
  Ara la mateixa burla i la mateixa culpa te el PP de Carcaixent que el PP de Valencia per no saber ni voler donar una finalitat justa a eixos dinersa l

  • Totalment equivocat: eixa subvenció, procedent de fons europeus, es va gestionar cap al 2007, en un moment molt distint a l’actual, i es fa realitat ara. No te res a vore amb retallades de serveis, ni ajudes socials, ni la sanitat, ni la educació… es pot aprofitar per a allò que està creada o renunciar.

   • Totalment equivocat: eixa subvenció, es va gestionar no abans d’Orden de 24 de octubre de 2008, de la Conselleria de Agricultura,Pesca y Alimentación, por la que se aprueban las bases de las ayudas RURALTER-Paisaje, la resolució es de 2009, ara igual vostè com el Sr. Zapatero en el 2008 vea «brotes verdes» en lloc de vore lo que venía (advertit per el Sr. Pizarro, del PP).

    • Els fons europeus es varen gestionar en el Parlament Europeu en 2007 i una vegada aprovats es va gestionar l’ordre d’octubre de 2008 per accedir a ells. En el moment actual, ni Europa ni la Conselleria hagueren destinats fons amb estos objectius.

     • En el moment actual pot ser la Conselleria si, perque ja sabem com funcionen, pero segur que Europa no. De totes maneres el que no li marca Europa ni la Conselleria és en quins projectes s’invertix, encara que si els inspeccionen una vegada conclosos, ja veurem com queda esta subvenció… espere que el cost de tots estos projectes pagats per la “subvenció” no ens ho tinguem d’engolir els ciutadans. S’atrevirien vostés, si tant confien en el bon fi d’estes inversions a comprometre’s a pagar-les de la seua butxaca si al final s’hagueren de tornar o no arribaren a cobrar-se? No clar, com sempre la mala gestió dels diners públics es traduïx en tot menys en que els responsables paguen amb el seu patrimoni, Com canviaria el tema si fóra així!, podria assegurar-li que l’Edifici de Correus, es quedava on està i que l’obertura de Joan XXIII no s’haguera fet.

     • Error Opinador.
      Si llegeixes la convocatoria veuràs que són fons propis de la GV, res a veure amb la UE.
      Amb la UE sols s’ha gestionat la compatibilitat de les ajudes.

   • En el poble de ton tio, nebot, i davant la possibilitat d’haver de posar diners de l’ajuntament, el govern municipal de l’Alcúdia ha decidit fa uns mesos renunciar a la subvencio, i esperar a un moment més oportú.
    Segurament estan equivocats i són uns burros.

    • De quin dels meus tios, tio?. Mire, si el govern municipal de L’Alcùdia ha decidit fer això, ho lamente molt. Per sort, la situació financera de Carcaixent permet aprofitar eixos 1.8 milions del Ruralter i que es queden ací.
     Segurament serem uns burros ací però l’Avinguda Joan XXIII ja està oberta i no ens ha costat ni un euro.

     • Mire Sr. Opinador, més ens valdria que l’Equip de Govern buscara subvencions, que no préstecs o refinançaments, per a amortitzar el deute que tenen les finances municipals i no continuen malgastant els recursos públics, siguen municipals, autonòmics, del Govern Central o de l’Europeu, confie en que algun dia, no molt llunyà, pel bé dels ciutadans, s’assabenten que, isca d’on isca, eixos diners els paguem entre tots.

      Vosté o no s’assabenta, o no es vol assabentar, diu:”’Avinguda Joan XXIII ja està oberta i no ens ha costat ni un euro”, si té ocasió passe vosté pel MIA i que li donen informació sobre un cert préstec que es va sol·licitar l’any 2009 per import de 1.794.000 euros (import total de la subvenció Ruralter) i pel qual s’estan pagant interessos ja tres anys, perquè la Conselleria no ha pagat les “ajudes”.

      Tenim moltes coses, entre altres la Piscina Municipal, que se que li agrada especialment, i gràcies a elles i algunes altres, el MIA deu més de VINT MILIONS D’EUROS a entitats bancaries i DOS MILIONS D’EUROS als proveïdors, que NO COBREN, esta és la situació financera del nostre Ajuntament, gràcies a la gestió de l’Equip de Govern i a les seues “subvencions”.

      Possiblement en l’Alcudía, amb bon criteri, davall el meu punt de vista, no vullguen pagar interessos de préstecs, ni avançar diners de fons propis, per a realitzar obres “subvencionades” per Conselleria, que no saben quan cobraran.

 7. Yo , lo que no llego a entender es del porqué el PP se empeña en mentir para justificar una acción ¿ no creen ustedes que eso da mal que pensar ?
  ¿Porque se empeñan en mentir al ciudadano diciendo que la compra y derribo de correos tiene un coste cero para el MIA ?

  Costes atribuibles a la compra , derribo y urbanización del edificio de Correos :

  1- No se si saben que la posible subvención está por llegar ( y no se sabe cuando llegará tacata tacata tacata ).
  2- Para que haya posibilidad de subvención habrá que hacer una inversión , lo cual quiere decir que hay que pagar el coste total de la operación por adelantado.Como han dejado las finanzas del pueblo estos del PP en 15 años de administración ( una ruina ) , supone un esfuerzo añadido muy importante al ciudadano que hará que el rendimiento de esa inversión sea negativo.
  3- En el año 2009 se sacó un préstamo de 1.800.000 € con base a esa posible subvención .Ese préstamo ya a supuesto al pueblo unos costes financieros y el pago de unos intereses ( y lo que nos queda hasta que la Consellería nos de la pasta , si es que algún día llega ).
  4-Con ese préstamo se compró una casa en la calle San Antonío , que se suponía que estaba subvencionada y que ahora dejará de estarlo.Así que el coste de esa casa tendrá que correr a cargo de recursos propios del MIA ( recursos que no tiene ) y por tanto que esa casa nos cueste dinero tiene la culpa que la alcaldesa se haya empeñado en derribar Correos.El coste de la compra de esa casa va a suponer unos 360.000 € para el ciudadano de Carcaixent.

  5-¿Ya les he comentado que las finanzas del MIA están muy mal ?
  Jaaaaa Jaaaaaa Jaaaaaaaa
  Pues , están tan mal , que para poder comprar el edificio de Correos ha sido necesario refinanciar una serie de préstamos que van a suponer un mayor coste. ¿ cuanto ? pues más o menos 1.000.000 €.

  6- Por otro lado tenemos los gastos de notariales por la compra y el IVA de la factura del derribo del edificio.

  Todo esto , siempre y cuando la Consellería no encuentre ningún problema , decida darnos la subvención y realmente nos la paguen.

  ¿Y todo esto para que ? ¿Para montar una plaza de gravilla y 4 árboles ?
  Por que no se si saben ustedes , que Consellería no permite que se construya ni una sóla plaza de aparcamiento con su subvención.

  Como ciudadano español , me parece de muy poca vergüenza , que dada la situación que está pasando España , se destinen recursos a esta serie de gastos.Nos suben los impuestos y la Lola se gasta parte en comprar y derribar Correos.¡¡¡¡ Bravo Bravo Bravo !!!!

  Estos del PP han perdido el norte.

  • Lo que yo no sé Kako es porqué insisten ustedes en mentir a los ciudadanos al respecto. Supongo que es porque conseguir 1.8 millones de euros (300 millones de las antiguas pesetas) es un logro que no está a su alcance y, de alguna forma, lo tienen que desacreditar.
   Todas las subvenciones se reciben con retraso desde hace mucho tiempo. El Ayuntamiento ha pagado por adelantado a la residencia de ancianos, a las escuelas taller, al personal de paro, servicios sociales…y todos esos adelantos generan gastos financieros ¿propone usted que renunciemos a todas ellas?. Yo no.
   La Consellería no permite que se ejecuten esas obras durante un plazo de tiempo que no afectará en nada al plazo real de ejecución. Así ocurrió también con el solar de la Renfe y se ejecutaron las obras posteriormente sin ningún problema.
   Por cierto, la mayor parte de la subvención no se ha destinado a este proyecto sino a la apertura de Joan XXIII: un diez. ¿Como han pasado ustedes de puntillas en este aspecto?. ¿Están tan satisfechos como los vecinos?. Suponemos que si, porque ustedes siempre quieren lo mejor para Carcaixent. ¡ Y todo gracias al Ruralter!.

   • MENTIR al ciudadano como hace el PP , no esta bien.
    Lo del «coste cero» para la compra del edificio de Correos y su derribo es una MENTIRA.
    Todo aquél que afirme lo del » coste cero » es un MENTIROSO.

    La alcaldesa miente al ciudadano de Carcaixent , otra cosa es que éste se lo crea
    Jaaaaaaa Jaaaaaaa Jaaaaaaaaa

    La alcaldesa a declarado que va a ir casaxcasa a explicar lo de Correos.
    ¡¡¡¡ Cuidado con los huevos !!!!
    Jaaaaaaaa Jaaaaa Jaaaaaaaaaaaa

 8. Yo tengo mis dudas sobre lo que hay detrás de esta operación , ya que , ni siquiera el pelota del interventor se ha atrevido a darla por buena.
  Si señores si , ni siquiera el funcionario máximo responsable de las finanzas municipales a considerado que la compra y derribo de Correos sea una operación conveniente para nuestro pueblo ( y eso que dicen que es a coste cero ) ¿ porqué será ? TOC TOC TOC.

  ¿Porque se decide pagar un precio por un terreno en el que no se puede edificar , a precio de un terreno edificable ? ¿Es que los del equipo de gobierno están tontitos o hay algo que no nos han contado ?

  ¿Porque se decide pagar una tasación de principios del 2010 a finales del 2011?
  ¿Que esta gente no sabe como a evolucionado los precios durante los 2 últimos años , sobre todo en temas de suelo ?
  ¿Es que los del equipo de gobierno están tontitos o hay algo que no nos han contado ?

  ¿Que no nos están contando ?
  ¿No les parece a ustedes que nos falta algo por saber ?
  No querría ser mal pensado pero me huele palma de la mano por detrás de la espalda.

  ¿Y que decimos de las ventajas para el ciudadano » de a pié » ( toc toc )?
  ¿Que pensará el 99% del ciudadano del paseito extra que se tiene que pegar con la nueva ubicación de Correos ? No creo que tenga que decir cuel es ¿ verdad ?

  ¿ Que pensarán los comerciantes de la zona ?
  ¿Que pasará con los efectos externos que Correos suponía a los comerciantes ?
  ¡¡¡¡Sres comerciantes , a joderse porque le pasa por la F a la alcaldesa!!!!

  ¡¡¡ «Que bien» !!! ahora más de uno tendrá la necesidad de cojer un vehículo a motor para desplazarse hasta correos.¿Y eso no es aumentar la emisión de CO ? ¿Y eso no es aumentar los costes para el ciudadano ? ¿ Y eso no significa una disminución de la renta disponible de las familias ? ¿ creen que ahora era el momento de hacer esto ?

  Lola , ya te lo he dicho muchas veces y no me voy a cansar de repetirtelo
  ¡¡¡¡ VETE YA !!!! ¡¡¡¡ CUANTO ANTES MEJOR PARA TU PUEBLO !!!!
  TU PUEBLO YA NO TE QUIERE ( Y TU LO SABES )
  No sigas empeorando la situación en que nos has dejado Carcaixent.
  Vete , vete , vete , hasta el KAKO te lo pide y las personas que están a tu lado lo desean.

  El KAKO ya se ha enterado que han llegado notificaciones al MIA de parte del Juzgado y del Fiscal. Es hora de empezar a dar explicaciones TOC TOC TOC

  • ¿Emisión de CO2?. ¿Disminución de la renta disponible?. ¡Usted si que ha perdido el Norte!.
   Oiga, ¿y la disminución del CO2 de los ciudadanos que ahora lo tendrán más cerca?. ¿Y el aumento de su renta disponible?. Venga hombre, si quiere seguimos con los chistes!.
   Lo del juzgado y fiscal también será de chiste. Según mis fuentes lo que ha llegado es el procedimiento de petición de información que se realiza de oficio, por puro procedimiento, antes de que el juzgado se pronuncie. Por esta vía, la señora Calatayud va a hacer agua ¿quiere apostar?.

   • No es el KAKO el que ha perdido el Norte TOC TOC TOC

    ¿Cual es la proporción entre ciudadanos que ahora lo tienen más cerca y la de los ciudadanos que ahora lo tienen más lejos ? ¿Quiere usted apostar que es bastante menor a 1 ?
    ¡¡¡¡ Pero si Correos lo han ubicado a las afueras del pueblo !!!
    ¿ o usted no sabe la densidad de población de esa zona ?
    Jaaaaaaa Jaaaaaa Jaaaaaaaaaaaaa

    ¿Quien ha hablado de la Sra. Calatayud ? TOC tOC TOC
    ¿Para usted la petición de información no es que le pidan explicaciones al MIA?
    Si no hay nada , por puro procedimiento , el fiscal jefe desestima la denuncia pero en estos casos ha decidido llevarlas palante ( y lo que le queda por saber
    jaaaaa jaaaaa jaaaaaaaaa ).Este señor ya se estará haciendo una idea de como funciona el MIA de Carcaixent y eso me avergüenza.

    La Sra. Calatayud lo que esta haciendo es cumplir con su obligación de denunciar todo lo que no le parece correcto y , es al fiscal y al juez decidir si se ha vulnerado la Ley o no .
    Yo personalmente espero que no.

 9. Evidentemente como yahe dicho en otras ocasiones en este mismo medio, a nuestra querida alcaldesa le hasobradocomo mínimo esta legislaura y la situación de evidencia lo dicho. Creo que está haciendo una huida hacia adelante y esto puede ser muy peligroso para el pp local y sobre todo para los ciudadanos de Carcaixent.
  Desde aquí un llamamiento a los sres. que rigen el pp local, intenten que se marche a casa la sra. Botella y arreglen en la medida de lo posible los desaguisados que nos está dejando.
  Salu2

  • No es faça vosté il.lusions!. Mire, jo tinc les meues opinions, els meus arguments i els meus comportaments, com a mínim, tan clars com vosté!. I no tinc cap problema en dir-los, repetir-los i publicar-los amb la cara ben alta!. Mire, en este foro som els quatre de sempre i alguns son la mateixa persona amb diferent nick, així que no hem conte milongues perquè jo li les conteste totes sense cap problema!. No es desespere, li he dit que, especialment en vacances, açò és un entreteniment, no una prioritat.

   • No ens perdone la vida. La democràcia directa és la democràcia participativa. Però no es preocupe. Entenem que en este sistema a vostè li va bé. I als seus amics també… normal… per això no ens agrada. En preferim un en el que ens vaja bé a tots… i vostè tampoc és una prioritat per a nosaltres, però com a missatger… ens toca tractar-lo…

    • No ens la perdone vosté!. Entenem que a vosté este sistema no li agrade; normal, tants anys sense tocar bola, parlant i parlant amb un discurs que sols escolten vostés!. Si els resultats electorals els acompanyen (treballarem per a que no), vostés estaran en este sistema la mar de be!. No volen un sistema bo per a tots, sols bo per a vostés!.

   • Que bo, Ino: amb la cara ben alta pero ben amagadet darrere d’un seudònim. Ai, senyor, lo que n’hi ha que sentir !!

 10. Gràcies per tombar el edifici de Correus i dur-nos a la ruïna a poc a poc. Com no ens haviem donat compte de que feia falta fer-ho??? Gràcies!!

  Lola ha perdut el nord definitivament i la seua quadrilla no sé ni com pot mirar-se a l’espill cada matí i no sentir vergonya de si mateixos.

 11. Señores hayuna cosa positiva que conlleva el derribo de Correos y nadie la tiene en cuenta, solo atacamos y atacamos sacando lo peor de la gestión, voy a ponerme en la piel de defensor de la sra. Botella (que dificil).

  La mejor falla del pueblo va a tener el suficiente espacio para poder hacer una falla grande no como hasta la fecha que la tenian que hacer pequeñita porque no cabía. La falla Pes de la Fulla va a ser alternativa para competir con la de Cánovas y la Major gracias al derribo de Correos.
  Gracias alcaldesa.

  • Willy , esa no se me había ocurrido
   Jaaaaaaaaa Jaaaaa Jaaaaaaaaaaaaaaaa

   Aunque no sabía que Lola le tuviera un amor tan especial , precisamente a la falla » Peso de la hoja «.
   Jaaaaaaaaaa Jaaaaaaa Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   ¿ No fue esa falla a de la que Lola sospechaba de haberle ………….? toc toc toc

 12. Per a opinador en resposta al seus GRANS ARGUMENTS

  Però de veritat creus tot allò que escrius . Indica la premisa al reves.
  -Per a fer aparcaments subterranis en Carcaixent , ( per l’amor de Deu estan inutilitzant les que hi ha pels problemes que comporta d’inundacions)
  -Necessaris per la quantitat de comerços, ( el creuras que es el carrer Colon de Valencia o que )
  -Vivendes sense cotxeres,¿ quants carrers hi ha al poble en la mateixa quantitat de comerços i no et vull dir vivendes sense cotxeres? ( pegat una volteta per la part del centre , ajuntament, davant , darrere, dreta o esquerra ,elegeix tu mateix.
  -Guanyar espai publics ( està el passeig i el parc enfront que com a espai public en metres i lloc no li supera res en el poble)
  -Sobre la revalorització del solar , el conte de la «LEXERA» perque seria l’unic solar en Espanya que conforme venen les coses es revaloritzara .

  Per tant afirmar que per aconseguir totes eixes coses a totes vistes INNECESSARIES es precís acceptar una subvencio i damunt que el poble es gaste uns diners que no te comprant i enderrocant Correus si això li dius un bon projecte es que estas molt lluny de la gent del poble, que pel que es veu gasta molt més el sentit comú que l’equip de govern, que pareix que eixe sentit es el que menys gasta.

 13. Este es un 3º intento, estoy por pensar que boicotean.
  cada dia les voy a hacer algo de memoria historica reciente de Carcaixent;

  CUMPLIMIENTO PROGRAMA ELECTORAL 2003/2007

  -Construcción de unas nuevas oficinas del SERVEF de Carcaixent (317.660 €. 100% Conselleria).
  -Nuevo depósito de agua en la Colonia Santa Marina.
  -Compra de 10.369 m2 de terrenos de Renfe, para dotaciones y equipamiento público (438.739 €. 100% Ayuntamiento).
  -Total apoyo a los damnificados por la rotura de la presa de Tous en sus reivindicaciones.
  -Aprobación de 2 presupuestos municipales sin necesidad de recurrir a crédito (2003-2004).

  MAÑANA MAS Y MEJOR

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here