Passe per al COTIF per als donants de sang

0
370

Voluntaris de Creu Roja al COTIF

Tots els donants de sang que acudisquen a la cita del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc a l’Alcúdia el proper dimecres, dia 22, seran obsequiats amb un passe per a poder vore en directe la final del COTIF al camp de futbol Els Arcs de l’Alcúdia.

L’organització del Torneig Internacional de Futbol Sub-20, COTIF, i la Junta Local de l’Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer (AECC) de l’Alcúdia han posat en marxa esta iniciativa per a pal·liar en la mesura del possible la falta d’unitats de sang als hospitals valencians durant els mesos d’estiu.

La cita, que tindrà lloc el 22 d’agost al centre de salut local de 17h a 21h, compta aquest any amb l’al·licient que suposa la nova iniciativa del COTIF. L’organització del torneig, com agraïment per la solidaritat dels seus veïns, ha decidit regalar una entrada per a la final a cada donant, independentment del municipi al que pertanyen.

L’Alcúdia, amb un dels índexs més elevats de la comarca en transfusions de sang, reafirma d’aquesta forma la seua identitat com a localitat solidària. Així, tots aquells que s’animen a donar sang el proper dia 22 podran gaudir de l’espectacle d’Els Arcs amb la gran final del torneig. Aquesta, programada per al dia 23, s’iniciarà a les 19h amb el partit de classificació del 3r i el 4t lloc i donarà pas a les 21.30h a la final del torneig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here