Compromís de Carlet qualifica de «burla» el nou increment del preu del Metro del 17,8%

0
378

Estació de Carlet

El bitllet d’anada i tornada Carlet-València puja un 17,8% des de 2011.

El bitllet a l’aeroport des de Carlet s’incrementa en un 44%.

El Grup Municipal Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet ha denunciat públicament el nou increment “desmesurat” que el Consell acaba d’aprovar per a l’1 de setembre. La portaveu de Compromís, Maria Josep Ortega ha declarat que “es tracta d’un nou colp per part del PP a les economies familiars, especialment als estudiants i treballadors que es veuen obligats a utilitzar el metro i que veuen com aprofiten qualsevol excusa per a incrementar els preus dels bitllets”.

Ortega ha afegit que “si l’IVA del transport s’incrementa en 2 punts, la nova pujada més que duplica este percentatge i en l’acumulat de l’any suposa un increment fora de mida, absolutament injust i inasumible per a moltes persones”. La portaveu de Compromís ha posat com a exemple el bonometro més utilitzat pels carletins, per a la zona ABC, que “puja un 5% sobre el preu actual i més d’un 10% des de principis d’any, o el bitllet d’anada i tornada a València, que amb el 9% actual s’ha incrementat vora un 18% respecte al 2011”.

La  portaveu de Compromís ha assenyalat que el seu Grup presentarà una moció per tal que l’Ajuntament de Carlet es pronuncie en contra d’estos increments i exigisca a la Generalitat que no es duga a terme la pujada de tarifes. En este sentit, Maria Josep Ortega ha remarcat que “tornarem a demanar que es restablisca la tarjeta mensual jove, suprimida enguany pel PP des del Consell i que ha suposat un encariment enorme als nostres joves, un sector especialment castigat per la crisi i  que compta amb més del 50% d’aturats”.

Per últim, la portaveu de Compromís a Carlet ha declarat que “anunciar en ple mes d’agost este increment diu ben poc de qui gestiona des de la Generalitat un servei que dia a dia va perdent qualitat al mateix ritme que s’encareix per als usuaris.”

Comunicat Bloc Carlet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here