ALMAT organitza en Sueca un Festival per a conscienciar els conductors de la importància de la seguretat

0
346

La I Trobada Celta amb Sueca se celebrarà del 14 al 19 d’agost, en la plaça del Maestrat de la platja de La Llastra

Demà dimarts, 14 d’agost, tindrà lloc la inauguració de la I Trobada Celta amb Sueca, organitzada per l’Associació de Lesionats Medul·lars per Accident de Trànsit (ALMAT) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca. ALMAT, creada en 1999, és una associació privada sense ànim de lucre, d’àmbit nacional, que presta un servei amb caràcter permanent. El seu objectiu principal és el de sensibilitzar els ciutadans conductors, actuals i futurs, i a la societat en general, de la importància d’utilitzar tots els mitjans existents (cinturons de seguretat, cascos, cadires per als bebés i altres mesures de seguretat), així com una conducció adequada, a fi de previndre i evitar en la mesura que es puga tot tipus de lesions, especialment les medul·lars.

Amb este fi, l’associació ALMAT organitza assíduament activitats educatives i altres esdeveniments, com la I Trobada Celta que se celebrarà en la zona marítima de Sueca.   Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic i musical que reunirà professionals del mercat nacional amb l’objectiu de promocionar la gastronomia espanyola i els seus productes. L’esdeveniment compta també amb la col·laboració d’El Sabor de la Terreta, el Centre Gallec de València, i els grups Foliada Gallega, Lochlainn, Pet Pipers’ Project i Thalassos. El programa s’iniciarà demà amb l’obertura de la trobada, a les 19 hores, a la qual assistiran autoritats locals encapçalades per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here