400 corredors batixen el record «olímpic» del Forn de Carrascosa

0
392
Manel Tornero guanyador de la prova

Al Forn de Carrascosa s’ha batut hui el record "olímpic" de participació en la que fa 21 edicions de la Volta a Peu, donat que més de 400 corredors s’han inscrit en la tradicional prova d’esta antiga partida molt arrelada a Alzira i als llauradors. La millor marca era la  de l’any passat amb un total de 353 participants.

Els atletes de totes les edats han fet un recorregut de 6,300 km entre xalés i camps de cítrics en una cursa organitzada per l’Associació Recreativa El Azahar amb la col.laboración del club La Rabosa.

Un corredor català, Manel Tornero, que ha invertit poc més de 21 minuts ha sigut el guanyador absolut, seguit per Alfonso Franco i Jesús Marín que han entrat en meta amb un miunt més que el guanyador. El millor atleta d’Alzira ha estat, Ramón Belda que ha invertit 22’52" en recòrrer l’itinerari.

En fèmines la trionfadora ha sigut l’atleta del club Tortuga d’Algemesí, Carmen Martínez, seguida de Raquel Dolz, de La Rabosa i Soraya Escolá. Mentre la primera corredora local era Lorena Giménez de La Rabosa.

Els regidors d’Esports, Manolo Nebot, i de Festes, Rafa Fita a més dels presidents de les festes de Partides i Barris d’Alzira junt el del Forn de Carrascosa, han entrega els trofeus als guanyadors.   

La forta calor reinant i l’elevat grau d’humitat han estat els principals enemics dels corredors, però que s’han mostrat molt satisfets per l’organització de la prova i pels nombrosos seguidors de la cursa.

Text i fotos: Riberaexpress

El Forn de Carrascosa a tope de paprticipants i seguidors

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here