EU, en contra d’eliminar l’empedrat típic del carrer Acadèmic Segura d’Algemesí

0
383

El carrer ja asfaltat

Pere Blanco (EU): “Com ja és habitual, el PP aprofita l’estiu per els seus desficacis; si altres anys van ser la tala d’arbres o reformes innecessaries, ara és la substitució de l’empedrat / adoquinat del carrer Academic Segura per un asfaltat que augmentarà la temperatura”

Malgrat que Esquerra Unida d’Algemesí ha demanat en totes les ocasions possibles el manteniment del tradiconal empedrat als carrers del poble, i tot i que el Partit Popular semblava estar conforme, a la primera ocasió, i aprofitant l’estiu i les vacances, ha substituit l’empedrat en una zona tradicional com és el carrer Acadèmic Segura per un asfaltat.

Esquerra Unida considera més respectuos amb el conjunt arquitectònic de la zona el manteniment de l’empedrat, ja que aquest tipus d’acondicinament dels nostres carrers tenen dos funcions primordials, atenuar la velocitat del trànsit rodat i per altre baixar la temperatura del carrer. Cal destacar que aquest empedrat pot ser siga dels pocs que ens queden de primeries del segle XX,  inclus de poc de temps despres de fer-se l’antic mercat de 1900.

Aquest carrer ha segut varies vegades arreglat y sempre s´ha respectat l’empedrat. Un altra cosa és que els camions de les obres també han pogut produir els danys sense que sapigam si ha demanat a les empreses responsables una indemnització.

Al mateix aprofita el portaveu d’EU en Algemesí, Pere Blanco per recordar ‘el mal estat dels carrers de tota la ciutat, especialment el carrer Cervantes, un altre carrer víctima de les obres del pàrking soterrani, i que va resoldre el PP fent una serie de parxes d’asfalt, essent els seu aspecte indigne d’un poble que vol i ha de ser referent de sensibilització cap el entorn i les tradicions’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here