Detenen al tercer atracador i presumpte autor de la mort de l’amo de la pizzeria d’Alzira

1
317
La Policia Científica el dia de la tragèdia /Foto: Francisco García

Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat han detingut a Sueca tres persones com a presumptes autors del robatori amb violència a la pizzeria d’Alzira en el qual va morir el seu propietari, José-Carlos Mora, d’un tret al fetge. Sembla ser que tots tres són de Sueca.

La Policia Nacional va arrestar un home i una dona en la matinada del dimecres. El tercer dels implicats als qual se’ls imputa haver participat en fets, i presumpte autor material de l’homicidi, va ser arrestat al voltant de les 14:00 hores d’ahir quan eixia del seu domicili al carrer Fillola.

S’havia muntat un discret dispositiu policial en espera que el sospitós abandonara el pis on vivia, ubicat en un edifici de tres plantes.

Llegir notícia completa:

http://www.riberabaixa.info

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here