Benifaió i Valmontone impulsen els 25 anys d’agermanament

0
340

Mig centenar de veïns de Benifaió han participat en els actes de l’aniversari.

L’alcaldessa de Benifaió i l’alcalde de Valmontone van firmar ahir en terres italianes la continuïtat d’esta unió.

Autoritats dels dos pobles a la celebració

Benifaió i el poble italià de Valmontone han tornat a assegurar els seus llaços d’agermanament 25 anys després. Ahir dimecres en un acte oficial en la ciutat italiana els alcaldes de les dos ciutats van rubricar amb les seues firmes la continuïtat d’esta unió.

Ha sigut una setmana de celebració plena davant d’un programa cultural, gastronòmic i festiu molt variat organitzat pels representants de Valmontone i on han participat, a més dels veïns italians, mig centenar de benifaionencs que hui tornen després de la celebració.

Benifaió acollirà durant la setmana que ve fallera del 2013 la segona part de l’aniversari. Les comissions d’agermanament de les ciutats són les encarregades de l’organització de l’esdeveniment.

Cal recordar que va ser en el 1987 en terres italianes quan es va iniciar de forma oficial l’agermanament cultural entre Benifaió i Valmontone amb la presència de les llavors autoritats locals d’ambdós municipis. Ara 25 anys després s’ha tornat a repetir la instantània amb diferents personalitats però amb el mateix objectiu.

L’Ajuntament de Benifaió ha estat representat per l’alcaldessa de Benifaió, l’edil de cultural i regidors del PSPV-PSOE i Gent per Benifaió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here