Excel.lent debut de la UD Alzira en pretemporada davant l’Ontinyent (1-0)

1
402
Pimer onze de la pretemporada
Madrigal és el preparador físic de l'Ontinyent
Dani Ponz no ha parat de donar ordres
Casado i Pérez

Amb només quatre dies d’entrenament però amb tota la il.lusió del món el jove equip de Dani Ponz s’ha imposat esta nit a l’Ontinyent en el Suñer Picó en el que ha sigut el debut en pretemporada de la UD Alzira. El gol ha sigut de Rafa en rematar de cap, al minut 61, un deficient rebuig del guardameta visitant a tir de Quique. Cinc minuts abans havia avisat Juanvi amb el magnífic llançament d’una falta que va ser rebujada a còrner pel porter Jonathan.

Els blaugranes li han plantat cara des de el primer fins l’últim minut al totpoderòs conjunt de la Vall d’Albaida que s’ha reforçat per intentar l’ascens a la 2ª divisió A.

Javier Pérez: "L’encontre m’ha agradat molt"

Al nou president del club, Javier Pérez l’encontre li ha agradat "moltíssim" i ha reconegut que l’equip "m’ha causat molt bona impressió perquè li ha plantat cara a un molt bon conjunt de la Segona B.

En declaracions a Riberaexpress, Pérez ha manifestat que "més del 60% dels futbolistes que han jugat hui tenen possibilitats de quedar-se i que els reforços més prioritaris "són un defensa central i un davanter". Tmabé ha recordat que el tècnic conta també amb els fins ara lesioants, Nando, Valiente i Jorge Martínez. El nou president ha destacat que Ponz "ha sabut transmetre el seu caracter agressiu als jugadors amb només dos entrenaments, que ha fet que els jugadors vagen a mil".

UD Alzira: Joan, Modesto, Lluis, Marc,Chelet, Ferran Cañes, Salva, Ferran Pastor, Adrián, Quique i Jon. També han jugat, Camilo, Aarón, Andreu, Rafa, Josuha, Max, Juanvi i Gisbert.

Ontinyent CF: Rangel, Alex, Fran Moreno, Berna, Chupi, Romero, Martín, Chumillas, Borja, Gascón i Kikin. També jugaren; Luis Verdú, Jonathan, Paco Saéz, Jefte, Guille, Sergi, Raúl Muñoz i Geni.

Arbitre: Hristov Aleksandar, ajudat per Cervera Ferrer i Frígols Sancho.

1 Comentario

  1. Solo me fijo en el terreno de juego, entre los que se van, los que entran, los que quieren entrar todos juntos y al final a los que les han votado para que manden agradecerles a todos EL LAMENTABLE ASPECTO DEL CESPED.
    Gracias a todos por vuestra irresponsabilidad.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here