Millora el Magre a l’Alcúdia en omplir-se la gran bassa encara que no corre aigua riu avall

0
369

Si fa 10 dies podíem constatar la recuperació del Magre al comprovar que la gran bassa que es va dessecar i provocar una mortaldat de peixos a principis de juliol començava a omplir-se, en les fotos que adjuntem, preses aquest diumenge, es pot observar com el Magre va recuperant la imatge habitual en omplir-se aquesta gran bassa, de la qual cosa ens congratulem des de Xúquer Viu.

No obstant, l’aigua encara no corre riu avall, la qual cosa es produirà problablement en les pròximes setmanes quan desborde aquesta bassa. Es garanteix, igualment, que l’altra bassa situada aigües amunt, i que estava en perill d’assecar-se, és manté viva amb peixos, polles d’aigua, ànecs… Recordem que ha sigut la intervenció de la Comissaria d’Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer la que, a partir de la denúncia formulada per Xúquer Viu, va posar les mesures que han donat peu a la recuperació que s’ha produït.

Paco Sanz-Xúquer Viu

La gran bassa plena d'aigua

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here