La nova UD Alzira de Pérez i Ponz debuta este dimecres davant l’Ontinyent

1
369
El president intenta convèncer Ibáñez que es quede
President i entrenador hui a Venècia

La UD Alzira jugarà este dimecres el primer partit de la temporada davant l’Ontinyent en el Suñer Picó a partir de les 20,30 hores i que podràn veure els seguidors blaugranes al módic preu de 5 euros.

Serà el debut com a president de Javier Pérez així com de l’entrenador Dani Ponz que esta vesprada ha dirigit el primer entrenament al camp d’Esports de Venècia.

Ponz aprofitarà el partit davant els de la Vall d’Albaida i els entrenaments d’esta setmana per anar perfilant un equip que jugarà, en un termini de 20 dies, el primer encontre de lliga en el grup V de la Tercera Divisió.

El nou president està convençut que farà "un equip competitiu" que podria estar "entre els sis primers" malgrat la premura en la que s’ha vist obligat a actuar davant les circunstàncies. "Si més avant necessitem reforços per estar dalt en la classificació, els tindrem" ha manifestat hui mentre seguia de prop la primera sessió d’entrenament. Ibáñez, Luis Cebolla i  el guardameta Camilo es troben entre els jugadors del nou projecte que està enllestint, Javier Pérez. UN projecte en el que no estarà ni Sito, que ha fitxat per l’Aranjuez ni Edu López que s’ha compromés amb el Cullera.

Per la seua part, Ponz ha dit que entrenar a la UD Alzira "és un orgull i un repte" i ha demanat "paciència" perquè ara el que toca es "treballar i confeccionar la plantilla".

PREUS DELS ABONAMENTS TEMPORADA 2012/13:

-Tribuna: 100€

-General: 70€

-Tribuna jubilats i menors de 25 anys: 80€

-General jubilats i menors de 25 añys: 50€

-Penyes (mínim de 20 membres): 50€ en general

El pase permiteix l’entrada gratuïta de l’acompanyament femení.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here