La calor incrementa els mals olors del Pipi Can del Pere Crespí / Alzira Té Veu

0
463
Els veïns que utilitzen el Parc Pere Crespí i els propietaris de les terrasses dels establiments dels voltants es queixen que, ara a l’estiu, «s’incrementen les molèsties» pels mals olors que despren el Pipi Can instal.lat per l’Ajuntament en esta zona d’Alzira.
Com recorda el propietari d’una pizzeria, «hem fet varis reclamacions però com si topetarem contra la paret». Ell i els titulars d’altres negocis demanen «una solució», perquè a l’estiu i sobre tot quan el vent bufa «de Llevant o Tramontana l’olor és insuportable».
Excrements visibles

Una veïna que passa la vesprada al parc ficava el dit en la llaga; «Açò és una zona de recreo on hi han xiquets i majors i tots ens traguem els mals olors i com es pot comprovar els excrements són ben visibles».
Esta jove considera que els propietaris dels gossos «deurien recollirs els excrements» i que «el servei municipal passara en la freqüència que toca».
Balonaes

Sentats en un banc, un tant allunyats del Pipi Can, es troben tres jjubilats, Emilio, Salvador i Andrés; «ens fiquem lluny perquè per allí no es pot ni passar». Tots ells  lamenten que els servicis municipals «sols lleven les caques cada huit dies» i que «només canvien l’arena una vegada a l’any».
Entre tant apareix Sebastián per queixsar-se d’altre problema que patixen els jubilats en el parc; «no podem estar tranquils sentas al banc per les balonaes». No és que estiguen en contra de que els menuts juguen, però sí «que els majors practiquen el futbol» i de «la falta de protecció de la canxa esporitva».
José, recorda que fa unes dies va patir una agressió d’un jove per dir-li que «anara en compte amb les balonaes».
VIDEO ALZIRA TÉ VEU:
Pipi Can del Parc Pere Crespí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here