Naix el portal audiovisual «Alzira Té Veu» per recollir l’opinió del ciutadà alzireny

2
286

 

 

 

 

 

El càmera, Isaac Candel ha fundat este mes el portal audiovisual, Alzira Té Veu, la primera televisió per Internet de la capital de la comarca, «per canalitzar l’opinió del ciutadà».

El que preten Isaac «és transmetre les notícies d’Alzira el més ràpid posible, en un format innovador que no existeix a la comarca». A més este portal vol ser «l’interlocutor del ciutadà  recollint les seues opinions».

Expert i intrèpit

Candel, malgrat la seua joventut conta amb una llarga experiència en videos i reportatge social i durant els últims 4 anys ha sigut càmera de Ribera Televisió.

«Ara m’he independitzat en sentir la necessitat de fer aquest projecte de la televisió per Internet, aprofitant que a Alzira no existia cap portal audiovisual» manifesten molt il.lusionats estos joves i atrevits emprenedors alzirenys.

En periode de proves

Des de fa un parell de setmanes emitixen en periode de proves i un dels seus videos ha recorregut ja les principals cadenes nacionals de televisió. Alzira Té Veu va ser l’únic mitjà audiovisual que va captar les imatges durant la nit de l’atracament de la pizzeria Speed, on vaa morir el seu propietari pel tir que li disparà un dels atracadors. Isaac recorda que les seues imatges foren requerides  i transmesses per TVE, Canal 9, Antena 3, Tele 5, Quatro i pel grup Atlas, com ell reconèix «ha sigut arribar i besar el sant».

Mitjançant Alzira Tè Veu busca «atendre tots els col.lectius i associacions, donar vida i divulgar el que passa a la nostra ciutat».

Hui estrena el nou estudi insonoritzat, des d’on via Internet preten conectar amb tots i cadascun dels veïns i racons de la capital de la Ribera que des d’ara conta amb un nou i important altaveu.

2 Comentarios

    • He estat este mati parlant amb vosaltres en lo del gossets i ara estic llegint la trallectoria de treball i vos anime a que continueu en la trallectoria que porteu ja que jo faig fe de que asistiu a una cantitat gran d’events de la ciutat per a que sempre quede constansia de dits actes, encara que hui per exemple se vos notava al cansansi. Ànim i un abras.Del presi del grup de danses

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here