Vicent Sanchis presenta hoy en Rafelguaraf «Cendres de Ternils»

0
471

Presentació de l’ultim llibre de l’escriptor de Rafelguaraf dins dels actes festius de les Festes del Crist del seu poble.

Este dijous 2 d’agost a les 20.00 h de la vesprada, a la Llar dels jubilats de Rafelguaraf i dins del programa d’actes per les festes del Crist, Vicent Sanchis presentarà la seua darrera novel·la, “Cendres de Ternils”. En aquest llibre, Vicent Sanchis ha recopilat diverses anècdotes i successos de Rafelguaraf i altres pobles de la Ribera i els ha utilitzat, ficcionant-los, per a bastir una novel·la coral, carregada de sentit de l’humor i ironia, per reflectir el desconcert que provoquen les situacions tan absurdes i injustes que succeeixen als personatges.

Sota l’aparent comicitat del llibre, hi ha la manera de ser dels valencians: les històries que s’hi conten i els protagonistes que les viuen són perfectament versemblants i extrapolables a tot el País Valencià. Ens conta les històries dels veïns del poble imaginari de Ternils, des de l’acabament de la guerra civil espanyola fins a la pantanada de Tous. El llibre ha estat publicat per Edicions 96.

Acompanyaran Vicent Sanchis en la presentació Pau Àlvarez, il·lustrador del llibre i Robert Cortell, poeta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here