L’Ajuntament de Sueca acull la presa de possessió de deu agents de la Policia Local

2
571
Els agents amb les autoritats municipals

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca ha rebut este matí la presa de possessió de deu agents que entren a formar part del cos de la Policia Local adquirint la seua plaça en propietat. Ho han aconseguit a través d’un procés selectiu per a cobrir dos places d’Agent de la Policia Local vacants en la plantilla de personal i incloses en l’Oferta d’Ocupació Pública 2009, que oferia la possibilitat d’atorgar totes les vacants que pogueren existir fins a finalitzar el procés de selecció.

Després d’aprovar l’oposició, els agents van cursar quatre mesos de pràctiques formatives en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) de Cheste, on s’impartix la formació reglamentària als Policies Locals de la Comunitat Valenciana. Al finalitzar el curs i durant dos mesos, els agents van realitzar pràctiques en el propi Ajuntament. D’esta manera, han finalitzat el procés de selecció de l’oposició i poden exercir les seues funcions com a policies del municipi. Tant l’intendent cap, Juan Torró, com la regidora de Seguretat Ciutadana, MªJosé Sarrió, coincidixen en la duresa de les proves. “Ha sigut un procés selectiu amb molta dificultat a causa de la gran quantitat d’aspirants”, comenta Torró.

A l’emotiu acte han assistit membres de la Corporació Municipal encapçalats per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, l’intendent cap de la Policia Local, Juan Torró, familiars, amics i companys que no han volgut perdre’s tan important esdeveniment anhelat i esperat des de fa temps. Després d’anomenar-los un a un en l’acta per la secretària en funcions, Flor Barona, els agents han firmat la Constitució per a formar part legalment del Cos. “Vull agrair l’esforç que ha fet l’equip de govern en estos temps en la millora de la seguretat en la nostra localitat al reconéixer la necessitat de deu places en propietat”, assegura l’intendent cap, Juan Torró.

Salvador Ovalle, Javier Adam, Sergio Blanco, José Álvarez, José García, Ricardo Mogort, Javier Andrés, Daniel Martorell, José Mariner i Juan José Carrasco són els nous agents que a partir de hui passen a ser funcionaris de carrera amb plaça d’Agents de la Policia Local. Sarrió va recalcar el “enorme esforç” que ha suposat per a ells aconseguir esta plaça i també per part de l’equip de govern considerar la necessitat d’estes. Per a finalitzar la regidora ha aprofitat per a assegurar que “dedicarà tots el seu interés perquè la Policia Local dispose de tots els mitjans tècnics i materials necessaris per a millorar la seguretat dels ciutadans”.

2 Comentarios

  1. Ho han aconseguit a través d’un procés selectiu per a cobrir dos places d’Agent de la Policia Local vacants en la plantilla de personal i incloses en l’Oferta d’Ocupació Pública 2009….. ¿ com quedem , són dos places o deu??

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here