El Villarreal disputarà el TORCAF junt el València, Levante i UD Alzira

0
384
Cadets del València i del Levante

La VI edició del TORCAF tindrà un cartell de luxe després que el Villarreal haja acceptat la invitació del Ciutat d’Alzira per a participar en la sèrie A de futbol 11, en les categories cadet i infantil que es disputarà a Tulell entre els dies 21 i 23 de setembre.

El Villarreal se suma així al València CF, Levante UD i a la UD Alzira, que ja participaren en l’edició anterior.  El Levante, en cadets, i el València, en infantils foren els campions de l’edició anterior. 
La incorporación del conjunt groguet "li dona una plus de qualitat al que ja tenia este torneig", segons el director esportiu Pepe Casado, que ha agraït les "facilitats i l’interés mostrat pels directius del Villarreal per participar en el TORCAF".
Casado ha invitat també els equips de futbol 8 del club castellonenc a participar en el torneig en les categories prebenjami, benjamí i aleví que jugaran els dies 28, 29 i 30 de setembre a la Ciutat Esportiva JM Aspar. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here